Naslovna VESTI PSI Zbog preseljenja u inostranstvo, porodica POKLANJA SAMOJEDA Akija!

Zbog preseljenja u inostranstvo, porodica POKLANJA SAMOJEDA Akija!

6
POKLANJA SAMOJEDA petface

Jedna porodica iz Sombora teška srca POKLANJA SAMOJEDA njihovog kućnog ljubimca. Razlozi lične prirode u koje ne želimo da ulazimo, bitno je da se Aki sada udomi! Tako se i našoj redakciji javila gospođa Valeria, sa nadom da ćemo im pomoći da Akija ostave u „sigurnim rukama“.

Pročitajte još:
VIDEO posle koga ćete shvatiti da pas NIJE dobar poklon za Božić!

– Jedna porodica iz Sombora se seli u inostranstvo i ne mogu da povedu svog samojeda starog malo više od tri godine. Zato ova porodica POKLANJA SAMOJEDA nekome ko je dobar i ko želi kućnog ljubimca, a ne privremenu lepoticu, što Aki svakako jeste, rekla nam je Valeria.

POKLANJA SAMOJEDA petface

Prema njenim rečima, Aki je rođen 4. decembra 2012. godine i za svoje nepune četiri godine vrlo je živahan i srećan pas.

Pročitajte još:
NOVI PRAVILNIK: Psi se više ne smeju TRAJNO vezivati u dvorištu!

POKLANJA SAMOJEDA petface

– Voli decu, šetnje, a sneg obožava! Nije agresivan i super se slaže i sa ostalim psima. Vidite i po fotografijama, rekla nam je Valeria.

POKLANJA SAMOJEDA petface

Da li iko želi prelepog samojeda? Da li poznajete nekoga ko želi socijalizovanog kućnog ljubimca, da mu pruži ljubav i negu u narednim godinama?

PODELITE!

Kontakt osoba: Isidora, 0607207662

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZagrljaj ova dva psa ulepšaće vam dan!
Sledeći tekstZahvaljujući našoj objavi i vašim šerovima, Džefri vraćen kući!

6 KOMENTARA

  1. Postovani, Aki je rodjen 04.12.2012. znaci ima 3godine i 2 meseca, bilo bi super da to prepravite, mozda bude lakse za udomljavanje. Pozdrav

    • Kakve veze ima ovaj pas iz sombora sa onim iz zajecara..? , isto aki, samojed.. Jedino sto onaj bas i nije raspolozen za druzenje sa decom .. Presladak je

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime