Naslovna VESTI PSI OSVANUO SNIMAK: Predsednik Vučić gledao kako Rusi guraju živog psa u cev!

OSVANUO SNIMAK: Predsednik Vučić gledao kako Rusi guraju živog psa u cev!

0
Jazavičar petface

Predsednik Aleksandar Vučić, potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin i pas jazavičar zaronjen u rezervoar ispunjen tečnošću koja ne sadrži azot. Posle toga, pas IZRANJA ŽIV i ZDRAV. Kažu ruski mediji!

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom ruski naučnici, pred srpskim predsednikom, Aleksandrom Vučićem, stavljaju psa u cev ispunjenu nekakvom tečnošću. Snimak je pogledalo više hiljada ljudi, a među komentarima se može videti da ljudima nije jasno šta se zapravo desilo sa psom.

Premijer Vučić: „Baš me briga za afričku grlicu“! Kontra akcija: „Ja brinem za grlice, a ti?“

U tekstu ruskih medija navodi se da mu je tom prilikom potpredsednik ruske vlade, Dmitrij Rogozin, zadužen za industriju naoružanja, zapravo prikazao rezultate rada Fonda perspektivnog istraživanja.

Vučić petface

Demonstrirano mu je nekoliko izuma, a jedan od njih je i “tečnost koja se diše”.

-Vučić je potom pomazio psa i priznao da je impresioniran, navode ruski mediji, ističući da je ta tečnost pred srpskim predsednikom prvi put prikazana u javnosti.

NOVI SAD: Dečaci se „sunčali“ na opasnoj raskrsnici KAKO BI POMOGLI NAPUŠTENIM PSIMA!

Reč je o tečnosti koja bi trebalo da eliminiše uslove za nastanak kesonske (dekompresione) bolesti pri, na primer, spasavanju mornara iz potonulih podmornica. Osim toga, navodi se i da bi ta tečnost mogla da se koristi kod prevremeno rođene dece, kao i kod ljudi čiji su disajni organi povređeni u požaru.

Prema njegovim rečima, eksperimenti poput ovog se uglavnom praktikuju na životinjama.

-Nije sve tako jednostavno kao što je danas predstavljeno. Jadna kuca. Eksperiment je lakše izvršiti u bolnici, kada su tu doktori i sva potrebna oprema. Spasavanje posade iz oštećene podmornice tim metodom je malo verovatno, ističe Borisov.

Info: B92
Foto: Printscreen

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNauka potvrdila: Psi ZAISTA mogu biti ljubomorni!
Sledeći tekstPANČEVO: Promocija kalendara USVOJENIH kuca, maca i njihovih vlasnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime