Naslovna VESTI PSI KNJAŽEVAC: Tijana spasila psa koga su vezanog za zaprežna kola vukli po...

KNJAŽEVAC: Tijana spasila psa koga su vezanog za zaprežna kola vukli po gradu!

1
vukli po gradu petface

Vezanog za zaprežna kola su ga vukli po gradu! Vezanog. Plastičnim konopcem! Stravična scena dogodila se u Knjaževcu, a heroj ovog mališana je devojka po imenu Tijana Božinović.

– Ovo je treći slučaj u mesec dana, da otimam životinje od Roma i nemam više ni snage ni živaca za njih! Ovog psa su vukli po gradu, vezanog za zaprežna kola plastičnim konopcem, dok se on vukao, cvileo i gušio se, napisala je Tijana na svom FACEBOOK PROFILU!

vukli po gradu petface

Potrčala je za ovim kolima, pokušavajući da spasi nesrećnog psa, međutim oni nisu marili za to. Čak štaviše, počeli su da viču na nju da se „ostavi tog psa“!

Pročitajte još:
Živa kuja Zazidana ispod trotoara preživela DVA dana! (VIDEO)

– E onda kad sam počela da im pretim policijom i kad sam izvadila telefon iz džepa i počela da okrecem broj, pocimali su se, presekli konopac i pobegli. Nažalost, nisam se odmah setila da snimam ovaj događaj, ali u tom trenutku to mi nije bilo ni na kraj pameti, napisala je ova hrabra devojka.

vukli po gradu petface

Dok je čekala pomoć i prevoz do veterinara, pas je uz Tijanu još pola sata balavio i „krkljao“, dok mu je srce kao ludo lupalo.

– Povratio je nekoliko puta, jer mu je grlo iziritirano zbog konopca koji mu je bio vezan oko vrata i za kola. Jastučici na nogicama su mu SKROZ popucali, sve je crveno, vlažno, krvavo i sluzavo. Ne može da stoji. Cela ulica je u tragovima krvi zbog njega, dodala je Tijana.

Pročitajte još:
Tinejdžeri spasili pitbula bačenog u kanalizaciju! (VIDEO)

vukli po gradu petface

Veterinar je rane očistio i zamotao mu šapice, a Tijana je psa odnela kući. Sada je smešten na mirnom mestu, ali nažalost Tijana nema mogućnosti da ga i zadrži!

– Preklinjem za smeštaj. On je mica, iako trpi ogromne bolove i preplašen je, ni na trenutak nije zarežao, maše repom kada ga neko mazi i potpuno veruje ljudima i pored svega što su mu ljudi uradili. DELITE, jer ga negde moramo smestiti. Na ulicu ne može nikako, napisala je Tijana.

vukli po gradu petface

Iako ne možemo da prestanemo da mislimo u kakvim je bolovima bio dok Tijana nije stigla, MORAMO da apelujemo da vest što pre i što više podelite, jer OVOM psu treba HITAN SMEŠTAJ!

Za sve informacije u vezi sa psom kontaktirajte TIJANU BOŽINOVIĆ!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJedna mama (52) dala je otkaz na poslu i sada plete džepere za napuštene pse!
Sledeći tekstNOVOGODIŠNJA BAJKA ZA LJUBIMCE: Deda Mraz sa irvasima jezdi ka Kragujevcu

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime