Naslovna VESTI PSI Za psa Otta, koji je izujedao četvoro ljudi, zainteresovano dvadesetak udomitelja!

Za psa Otta, koji je izujedao četvoro ljudi, zainteresovano dvadesetak udomitelja!

0
otto petface
Pas rase Cane Sorso

Ako uspešno prođe resocijalizaciju, sklonište Dumovec izabraće mu novog udomitelja. Početkom aprila je izgrizao četvero ljudi, a sad kažu da je dobar i miran prema strancima 

Već nam se javilo dvadesetak potencijalnih udomitelja za Otta. Taj će udomitelj kod nas proći i školovanje i naučiti kako živeti i raditi s njim, rekao je Damir Skok, upravnik Zoološkog vrta grada Zagreba u čijem je sastavu i Sklonište za nezbrinute životinje Dumovec. Pas Otto koji je u Zagrebu početkom aprila izujedao četvoro ljudi trenutno boravi u tom skloništu.

PROČITAJTE I:

Vlasnik psa Otta, koji je trebao biti eutanaziran DANAS, nabavlja NOVOG PSA?!

-Miran je i dobar pas. Kućicu smo mu smestili u ograđeno dvorište kako bi imao dovoljno prostora za šetnje. To mu jako godi i uživa na prolećnom suncu. Na početku smo želeli da zadobije naše poverenje, a sad vidimo da je miran i kad mu priđu stranci – rekao je Skok. No, još uvek postoji mogućnost da ga eutanaziraju.

-Verujemo da će ovaj proces doneti dobre rezultate, no tek što s njim prođemo resocijalizaciju, testiraće ga Hrvatski kinološki savez i tada ćemo znati je li reč o opasnom psu – rekao je. I ako Otto to zadovolji, Skok kaže da ni tada sa sigurnošću ne mogu reći da pas neće ponovno ugristi. 

Da li je ovo novi momenat u priči?

Izvor: 24sata.hr

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNE OČI ZAPALILE INTERNET: Vlasnik vezao psa za banderu, on ga čekao pognute glave! (VIDEO)
Sledeći tekstTROVANJA MAČAKA sredstvima protiv buva i krpelja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime