Naslovna VESTI PSI ZA PUTINA ŠARPLANINAC: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spremio je poklon za ruskog...

ZA PUTINA ŠARPLANINAC: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spremio je poklon za ruskog predsednika!

0
za putina sarplaninac petface
Foto: frontnews.eu/novosti.rs

Šef srpske države Aleksandar Vučić darovaće na poklon predsedniku Rusije Vladimiru Putinu štene šarplaninca, potvrđeno je Novostima u Predsedništvu. Reč je o tromesečnom kučetu, mužjaku, ove rase koja vodi poreklo sa Šar-planine.

Ime psa u leglu je Paša, od oca Bože, ali predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće insistirati da se pas tako zove već da će ostaviti Putinu da mu da ime kakvo želi.

Prema podacima iz Predsedništva kako prenose Novosti, pas ima pedigre koji vodi sedam generacija unazad. Reč je o našoj najstarijoj autohtonoj rasi, a zna se da predsednik Putin baš takve rase voli, navode Novosti.

PROČITAJTE I:

OSVANUO SNIMAK: Predsednik Vučić gledao kako Rusi guraju živog psa u cev!

Šarplaninac je najpoznatija rasa pasa ovčara sa područja Srbije i Makedonije gde se proteže planinski venac Šar-planine. Snažan i skladno građen pas, veoma je popularna vrsta u svim državama bivše Jugoslavije. Njegovo krzno je gusto, snažno i grubo, a boja varira u nijansama sive boje. Za njega važi mišljenje da je izuzetno veran pas.

Predsednik Srbije odlučio je da obraduje svog gosta o čijoj se poseti već danima priča jednim psom, a kakvo je vašem mišljenje o tome? p p p p p p p p p p p p 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVA DRŽAVA je donela Zakon koji kaže: ŽIVOTINJE NE SMEJU DA PATE!
Sledeći tekstJOŠ JEDAN SLUČAJ: Napustio je psa, a kada je odlazio zamalo ga nije zgazio kolima! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime