Naslovna VESTI PSI ZASLUŽENO ILI NE: Optužnica za dečka koji je zlostavljao i šutirao pit...

ZASLUŽENO ILI NE: Optužnica za dečka koji je zlostavljao i šutirao pit bula! (VIDEO)

1
zlostavljao psa petface

zlostavljao: Jednogodišnji pit bul, Bullet, pripada Bejkerovoj devojci. Uprkos tome, Rajan Bejker je zlostavljao Bulleta, za šta mu sada preti kazna zatvora. Sve zahvaljujući snimku komšije.

Na videu se vidi kako čovek povlači psa povocem, a onda ga surovo šutira nogama. Na drugom video snimku se može videti i kako baca psa preko ograde, u sneg. Međutim, ni ovo – kako tvrdi komšija – nije izolovan slučaj!

– Bio sam svedok zlostavljanja ovog psa na desetine puta, rekao je Ed Mojer, komšija koji je policiji i predao snimak zlostavljanja. On je dodao da je mogao da čuje cviljenje, vrištanje i plač psa bez obzira što je od kuće udaljen 100 metara.

Ovo je navelo na sumnju policiju, jer im nije jasno kako devojka – vlasnica psa – nije znala za ovo zlostavljanje, koje očigledno traje duže.

Rajanov otac je platio kauciju u iznosu od 1000 dolara i odbio da komentariše delo svog sina. Protiv Rajana je podignuta optužnica i to u tri tačke.

Kako biste vi reagovali kada bi vam partner zlostavljao najboljeg četvoronožnog prijatelja? Upozoravamo da je video snimak uznemirujućeg sadržaja!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽRTVA LJUDSKOG FAKTORA: Mislili su da je vanzemaljsko biće, a to je bolesna životinja! (VIDEO)
Sledeći tekstHITNO, HITNO: Psu potrebna krv. Svaki minut je bitan, pas je životno ugrožen!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime