Naslovna Slajder vesti ZBOGOM SIVKO – Užasan kraj mačka u Užicu!

ZBOGOM SIVKO – Užasan kraj mačka u Užicu!

0
Surovo ubijen mačak u Užicu

Svako zlo počinje tako što se iskaljuje na nemoćnima, onima koji nemaju snage ili zla u sebi. Po pravilu su to životinje… a onda, zlo u ljudima počinje da se razvija, da prevladava… životinje više nisu dovoljne. Muče se i zlostavljaju vršnjaci a potom odrasli i svi koji nisu po volji. Užasan kraj mačka Sivka u Užicu je možda početak mnogo većeg zla koje se nadvija nad ljudima u ovom gradu. Ali, čini se da to samo retke zabrinjava.

Surovo ubijen mačak u Užicu

Vesna Dragojlović Grozdanić nam je poslala užasavajuće, uznemiravajuće i potresne snimke i fotografije koje prikazuju posledice nerazumnog divljanja onih kojima je zlo već počelo da vlada. Mačak Sivko je jedna od poslednjih žrtava grupe maloletnika koji su se monstruozno iživljavali nad nemoćnim živim bićem.

Pročitajte i ovo:
Naslovna VESTI PSI BRUTALNO BAČENA U REKU – Priča o Grejs

Sivko je živeo na ulici. Dobri ljudi su se brinuli o njemu na jedini način koji su znali. Redovno su mu davali hranu i vodu, imao je svoje mesto za odmor… dnevnu dozu maženja. Živeo je u miru i ljubavi sa komšijama ljudima 4 godine. Sve do kobne noći kada su mu presudili oni koji ne znaju šta znači milost, život, ljubav.

Surovo ubijen mačak u Užicu

Pročitajte i ovo: TUŽAN KRAJ – Uprkos svim naporima Oslo nije uspeo.

Grupa maloletnika je posle koncerta koji je održan u ovom gradu naišla na park u kome borave ulični psi i mačke. Nekoliko sati su se iživljavali nad nemoćnim životinjama a onda su se dočepali Sivka. Brutalno, monstruzno su ga mučili. Gurali su mu zemlju u usta. Bilo im je zabavno… bilo im je smešno… bilo im je to normalno. Kada je Sivko umro u njihovim zločinačkim rukama samo su ga bacili i otišli.

Surovo ubijen mačak u Užicu

Vesna se s pravom pita, kao i mi: gde su otišli? Dalje, da nađu novu nemožnu žrtvu? Šta će biti sledeće? Kad ne bude bilo životinja da zadovolje svoju bolest, ko je sledeći? Neki slabiji vršnjak? Dete, starija osoba, nemoćni da se brane… Roditelji, ljudi, dokle ovako?

 Izvor: facebook/vesna.dragojlovicgrozdanic

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRUTALNO BAČENA U REKU – Priča o Grejs
Sledeći tekstDUGOVI, DUGOVI, DUGOVI! Dugovi rastu, a Beba još nema pravi dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime