Naslovna VESTI PSI DUGOVI, DUGOVI, DUGOVI! Dugovi rastu, a Beba još nema pravi dom!

DUGOVI, DUGOVI, DUGOVI! Dugovi rastu, a Beba još nema pravi dom!

0
Dugovi rastu za Bebin smeštaj

Svakodnevnica napuštenih, spašenih i privremeno sklonjenih pasa i mačaka je uvek ispunjena nadom da će nesrećni ljubimci najzad dobiti ljubav i pravi dom. Oni koji su imali nesreću, a potom doživeli brigu i pažnju samo žele prave prijatelje i dom u kome će biti sigurni i voljeni.

Dugovi rastu za Bebin smeštaj

Beba je baš takav pas. Stara je 2 godine, sterilisana je i vakcinisana. Doživela je trahote u Užicu. Zanemarivana je i najzad odbačena. Kada je pronađena na ulici, bila je napaćeno štene kome je trebalo mnogo pažnje i nege kako bi izrasla u pravog ljubimca.

Pročitajte i ovo: ZBOGOM SIVKO – Užasan kraj mačka u Užicu!

Dugovi rastu za Bebin smeštaj

Smeštena je u pansion kako bi bila pošteđena muka koje preživljavaju psi na ulici. U međuvremenu je naviknuta na povodnik, potpuno je socijalizovana i veoma je zavolela decu. Dobri ljudi koji su odlučili da joj pruže novu šansu su u stalnoj potrazi za porodicom ili domom koji će je voleti i dati joj priliku da pokaže koliko je divna.

Dugovi rastu za Bebin smeštaj

Pročitajte i ovo: TUŽAN KRAJ – Uprkos svim naporima Oslo nije uspeo.

Za to vreme, dugovi prema pansionu samo rastu. Tako je to sa dugovima. Čak i kada je u pitanju život. Vesna Daragojlović Grozdanić ponovo moli sve koji mogu da pomognu učine dobro delo. Dug za 3 meseca boravka Bebe je narastao na 150 evra i sada se već postavlja pitanje šta i gde dalje sa ovom divnom kujicom. Najbolje rešenje je naravno, pravi dom, ali kao da niko ne vidi koliko je ona divna. Javite se Vesni i pomozite.

 Izvor: facebook/vesna.dragojlovicgrozdanic

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZBOGOM SIVKO – Užasan kraj mačka u Užicu!
Sledeći tekstNEDELJAMA NA PRUZI – Pas čeka vlasnike koji su ga ostavili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime