Naslovna VESTI PSI TUŽAN KRAJ – Uprkos svim naporima Oslo nije uspeo.

TUŽAN KRAJ – Uprkos svim naporima Oslo nije uspeo.

0
Tužan kraj psa Osla

Nadali smo se da će ova tužna priča o malenom Oslu koji je pronađen ostavljen na ulici u užasnom stanju imati srećan kraj. Nadali smo se da će ljubav, briga i nada pobediti, da će se Oslo oporaviti. Ali, stigla je vest da je ova duša od psa dočekala tužan kraj.

Tužan kraj psa Osla

Oslo se zajedno za veterinarima borio tri dana. Njegovo stanje je bilo izuztno loše, veterinari nisu bili uvereni da će uspeti da se izbore protiv nesreće kojoj je ovaj mališan bio izložen. Ali, nisu želeli da odustanu… nisu hteli da ga prepuste smrti koja se nadvila nad malim životom.

Pročitajte i ovo: KAKO SE OPHODIMO PREMA ŽIVOTINJAMA, TAKO ĆEMO SE OPHODITI I PREMA LJUDIMA!

Ovaj 4-godišnji francuski buldog pronađen je na ulici. Bio je premršav, sa velikim ranama na zadnjem delu tela. Izgladneo, iscrpljen do krajnjih granica bio je na ivici smrti. Ležao je u grmlju, vezan… vlasnici su ga ostavili da umre na ulici, u mukama.

Tužan kraj psa Osla

Kada su prolaznici primetili maleno telo, odmah su obavestili organizaciju Action Protection Animale. Oni su ga preneli u partnersku veterinarsku kliniku gde su veterinari obavili pregled i odmah postavili dijagnozu koja nije bila ni malo optimistična. Ali, započeli su lečenje i oporavak. Posle dva dana, objavili su da je uprkos lošim šansama, Oslo počeo da pokazuje znake poboljšanja i oporavka.

Tužan kraj psa Osla

Pročitajte i ovo: PRESLATKA MASKOTA! POLICAJCI su ga SPASLI, IZLEČILI i USVOJILI!

Nada se ponovo rodila… Veterinari su nastavili da se bore… Oslo je pokazao veliku hrabrost i odlučnost da pobedi zlo i smrt. A onda, trećeg dana – šok! Oslo je izahnuo. Njegov maleni organizam nije uspeo da se izbori protiv dugog zanemarivanja ljudi koji su se odselili i ostavili ga na milost i nemilost ulice.

Tužan kraj psa Osla

„Oslo je otišao. Oslobođen je užasne patnje koju je trpeo“ – objavili su članovi APA na svojoj Facebook stranici. Stigla je najtužnija i najgora vest. Čovekovo zlo je pobedilo nadu, znanje, želju da se nastavi život. Nadali smo se da će Oslo i veterinari uspeti da pobede smrt. Nadali smo se da ćemo objaviti vest da je Oslo uspeo da preživi, da se oporavi i da dobije novi pravi dom sa ljudima koji će ga zaista voleti i koji će mu pružiti ljubav i sigurnost koju zaslužuje…

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOBEDA! Spašeno 305 pasa i uhapšeno 20 osoba umešanih u borbe pasa!
Sledeći tekstBRUTALNO BAČENA U REKU – Priča o Grejs

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime