Naslovna VESTI PSI MISLILA DA JE MRTAV! Žena učinila ono što niko nije uradio.

MISLILA DA JE MRTAV! Žena učinila ono što niko nije uradio.

0
Mislila je da je mrtav

Dok je odlazila na posao žena je primetila nepomično telo psa koje je ležalo kraj puta. Scena ju je toliko potresla da je počela da plače, misleći o pretužnoj sudbini nesrećnog psa koji je napušten mrtav ostavljen na ledini. A onda je kroz suze videla jedva primetni pokret noge.

Mislila je da je mrtav

Prišla je još bliže i primetila da se grudi polako dižu i spuštaju i tako shvatila da je pas ipak živ. Uspaničeno je, istovremeno tužna i srećna pozvala telefonom prijateljicu koja je radila u lokalnom prihvatilištu za pse. Dok je čekala da spasioci dođu, sedela je pored psa, molilase i nadala da će stići na vreme.

Pročitajte i ovo: UDARIO GA SAMO MALO! Dve devojčice vriskom spasle nesrećno kuče!

Kada su spasioci stigli utvrdili su da je pas toliko slab da su morali da ga u čaršavu prenesu do vozila. Pas je bio u dubokoj nesvesti i nije reagovao na pokušaje ljudi da ga osveste. U veterinarskoj klinici, veterinari su bili veoma zabrinuti za stanje psa.  Bilo je jasno da je potpuno dehidrirao, da je neuhranjen i gotovo poptuno promrzao. Analize krvi su pokazale i tešku anemiju.

Mislila je da je mrtav

Veterinari su počeli sa terapijom nadajaći se da će pas preživeti sledećih 24 sata. Organizovano je i prikupljanje krvi kako bi dobio transfuziju. Učinili su sve što je bilo u njihovoj moći. Ostalo je samo da se nadaju da će jadničak pokazati dovoljno volje i hrabrosti i da će slabašni organizam početi da se oporavlja.

Pročitajte i ovo: OSUĐUJU GA JER IMA SRCE I DUŠU! Sveštenik koji je služio misu sa bolesnim psom u naručju na meti kritike!

Mislila je da je mrtav

Sutradan se pas osvestio i to je bio prvi dobar znak da nada postoji. Narednih dana, pas se sve više oporavljao da bi uskoro mogao sam da jede. Činilo se da ovaj pas nikada nije probao pravu hranu koja mu je bila potrebna. Pojeo bi sve i uvek tražio još .

Mislila je da je mrtav

Dve nedelja kasnije, potpuno onemoćali i na ivici smrti ovaj pas je mogao da hoda, šeta se pa čak i ponekad da potrči. Lečenje je uspelo ali nije bilo dovedeno do kraja. Zahvaljujući ženi koja nije obišla ili preskočila beživotno telo kao mnogi pre nje, ovaj pas je dobio drugu šansu. Uskoro će dobiti i pravi dom, pre svega zahvaljujući ženi koja nikada nije htela da joj se objavi identitet.

Izvor:  zenoonee.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽENA KOJA JE NAPRAVILA ČUDO! Beskućnik i njegov povređen pas dobili pomoć!
Sledeći tekstZAGRLJAJ U SVAKOJ PRILICI: Ljubav velike mačke i najvažnijeg čovek njenog života

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime