FEEENOMENALNO: Par „oživeo“ film 101 dalmatinac! (FOTO)

Pretpostavljamo da nema osobe koja bar jednom u životu nije pogledala kultni film 101 dalmatinac!

Da podsetimo, Roger je dizajner video igrica i živi sa psom dalmatinske rase. Anita, koja takođe ima psa dalmatinca, ali ženku, radi kao modna dizajnerka u fabrici ekscentrične Kruele Devil, ljubitelja životinjskog krzna.

101 dalmatinac petface

Jednog dana u parku, čežnja Rogerovog psa za Anitinom kucom spoji i njihove vlasnike. Roger i Anita se odmah zaljubljuju, venčavaju, a njihovi psi ubrzo postaju roditelji i dobijaju – ni manje ni više – nego 99 štenaca!

Kada Kruela to sazna, pomami se za njihovim krznom u želji da od njega dizajnira ekstravagntni modni model. Pokušava da kupi štence od Anite i Rogera, ali oni odbiju, naravno. Tu kreće „rat“…

Kreativni par iz Ilinoisa odlučio je da ponovo „ispriča“ priču koristeći svoje pse, Mookie i Izabella, umesto poznatih Dalmatinaca – Ponga i Perdite.

101 dalmatinac petface

Toni Collier i Korin Džons su se upoznali 2009. godine, na Univerzitetu u Ilinoisu, a nakon diplomiranja oboje su radili u „Walt Disney World“. Korin je najveći obožavalac filma 101 dalmatinac, pa je došla na ideju da ih njena rođaka – fotograf Melissa Biggerstaff – fotografiše u stilu ovog filma!

Ono na šta nisu računali je da će od objavljivanja ovog fotošutinga oni izazvati pravu „Internet oluju“.

UŽIVAJTE!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0