Naslovna VESTI VLASNICA VUČICE COKE TVRDI: Ona nije vučica, nego češki vučji pas, ljubimac...

VLASNICA VUČICE COKE TVRDI: Ona nije vučica, nego češki vučji pas, ljubimac moje ćerke!

2
češki vučji pas petface

Već treći dan kako se strasti oko uhvaćene odbegle vučice Coke ne stišavaju! Kako Kurir.rs prenosi, vlasnica “mirijevske vučice” tvrdi da ima registrovanu odgajivačnicu i da nije u pitanju vučica, već češki vučji pas, ljubimac njene ćerke!

– Imam dozvolu za držanje češkog vučjeg psa, imam odgajivačnicu. Imam sve papire od prve vučice koju mi je 1996. godine poklonio Zoološki vrt. Ovo su sve potomci, jer uparena je prava vučica sa nemačkim ovčarom i tako je nastao češki vučji pas, to je priznata rasa. Ona nije trudna, danas puni dve godine, tu su joj otac i majka, tvrdi V.S.

Preko 3.000 potpisa za 1 dan: PETICIJA da se vučica Coka vrati njenim vlasnicima!

Ona je za pomenuti list navela da je to pas njen ćerke i da je od samog rođenja uz nju i njenu ćerkicu!

češki vučji pas petface

– To što pričaju da je vuk i da se vrati u prirodu, to ne može, ona nije vuk, već češki vučji pas. Njoj je mesto sa nama, mnogo je ljubavi uloženo u sve to. Ovde je sve prilagođeno njima da bude lepo, ja sam 20 godina sa njima, rekla je V.S.

Ona dodaje da se pas zove Čokolada, a da joj oni tepaju Coka. Prva vučica se zvala Beba, ali ona je uginula.

NEOČEKIVANI OBRT: Vlasnik vučice Coke tvrdi da TO NIJE VUK, VEĆ MEŠANAC!

– Oni su se između sebe parili i rodila se Coka. Ona nikog pipnula nikada nije, rasla je uz mačke i moje dete. Propraćeno sve sa mnogo ljubavi. Oni imaju svoj boks, sve je urađeno po propisima, rekla Cokina vlasnica za Kurir.

Prema njenim rečima, sva dokumenta koja ima je predala je veterinarskoj inspekciji i sada se čeka njihova odluka o Coki. Činjenicu da nije čipovana, V.S. je potvrdila, ali uz obrazloženje da je u trenutku čipovanja njenu ljubimicu ihvatila krpeljska groznica, pa je bila na lečenju!

češki vučji pas petface

– Nije pobegla našom greškom. Nedavno su majstori došli da zavare šarku na boksu, međutim, to nisu dobro uradili i u četvrtak se desilo to što se desilo. Coka je izašla, jer je popustila ta šarka, izašla je i njena sestra, komšije su odmah krenule na njih sa štapovima, njena sestra se vratila, ali Coka se uplašila i otišla dalje, govori vlasnica.

Kaže da je potraga za Cokom trajala celu noć, da je dobila informacije da je otišla ka Malom Mokrom Lugu, iz straha. Dalje dodaje da to koliko je pitoma, govori da je prošla kroz neka naselja, prošla i blizu parka za decu, nikog nije, niti bi napala.

– Oni su nju hteli da ubiju – s kojim pravom da pucaju na psa? S kojim pravom da pucaju na životinju koja te nije napala?, dodala je ona.

Prema njenim rečima u subotu je odmah otišla u Zoovrt da je vidi, ponevši sve papire.  Kad ju je ugledala, Coka se nije pomerela, pa V.S. smatra da je bila pod sedativima.

I sama V.S. i njena ćerkica su ovaj haotični period vrlo stresno doživele! Od kada je nestala Coka, vlasnica ne spava, ne jede, a i izgubila je nekoliko kilograma od stresa.  Ćerkica je takođe izgrickala sve nokte, samo ćuti, ni sa kim ne progovara.

– Da je ćerka bila u tom momentu kod kuće, Coka ne bi otišla, njih dve su toliko vezane, rekla je za kraj vlasnica najpopularnije vučice u Beogradu!

Šta će se dalje dešavati, ostaje da ispratimo,..

Izvor, Foto: Kurir.rs

2 KOMENTARA

  1. Ova vest je preplavila internet, nisam imao pojma da je ovo vlasnički pas, pa za ime boga po kojoj osnovi ga oni ne vraćaju? Zato što je “vuk”?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.