NOVI SAD u decembru dočekuje Deda Mraza za LJUBIMCE

Novosađani, ako ne znate gde ćete u decembru na zabavu, mi ćemo vam reći! BIG SHOPPING CENTER biće domaćin najveće novogodišnje žurke za ljubimce svih vrsta u subotu, 2. decembra od 13 časova!

Prošle godine je na novogodišnju zabavu došlo 284 ljubimaca, a nadamo se da ćemo ove godine oboriti taj rekord sa bar 300 prijavljenih. Kao i uvek, sve ljubimce očekuju preukusni paketići, fotografisanje sa Deda Mrazom i IZBOR ZA 12 DEDA MRAZOVIH POMOĆNIKA!

decembru petfaceUparadite se sa svojim krznenim i pernatim mališanima, jer će vaši online glasovi odlučiti ko će iduće godine biti Deda Mrazov pomoćnik i ko će dobiti dodatne nagrade. 😉

Pročitajte još: Tradicionalna žurka sa DEDA MRAZOM u Delta City-ju

Pored vlasničkih, mislili smo i na napuštene ljubimce, to jest mace i kuce Novog Sada za koje tradicionalno sakupljamo hranu, prostirke, amove, povoce, igračkice i sve ono što vaš ljubimac više ne koristi. Svaka donacija je više nego dobrodošla.

decembru petfaceDa biste bili deo najšašavije zabave za ljubimce i vlasnike u Novom Sadu, potrebno je da uradite sledeće:

U NASTAVKU OVOG TEKSTA, U DELU ZA KOMENTARE, UPIŠITE NAM SVOJE:
IME i PREZIME

BROJ, VRSTU I IME ljubimaca koje dovodite

Deda Mraz jedva čeka da se upozna sa svim vašim mezimcima i obraduje ih slatkim poslasticama, zato ih nemojte razočarati!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0