Naslovna VESTI SRODNE DUŠE: Ljubav na prvi pogled između dve bebe orangutana! (VIDEO)

SRODNE DUŠE: Ljubav na prvi pogled između dve bebe orangutana! (VIDEO)

0
PODELI
dve bebe orangutana petface

dve bebe orangutana: Spisku fatalnih ljubavi u koje su bile uprte oči celoga sveta dodaćemo  i ovo dvoje zaljubljenih golupčića, pardon orangutančića. 😀 Njihova ljubav ni po čemu nije različita od one koju osećaju ljudi, a ukoliko nam ne verujete, obavezno pogledajte sledeći video koji svedoči o njihovoj neverovatnoj ljubavi.

Pročitajte još: Oni su najstariji ljubavni pseći par: Ljubavna priča o Marinku i Marini iz Subotice!

Za Gita i Ašoku, jedan susret je bio i više nego dovljan da shvate kako su nepovratno zaljubljeni jedno u drugo. Oni su se sreli u Međunarodom centru za spasavanje životinja koji se nalazi u Zapadnom Borneu. Ovaj magični susret dve bebe orangutana, zabeležen je kamerom, tako da će srećni par ovaj trenutak moći da pušta čak i unucima.

dve bebe orangutana petface

Ukoliko niste imali prilike da sami doživite onu pravu i istinsku ljubav na prvi pogled, to izgleda ovako – dešava se iznenada, potreban je samo jedan duuuug pogled koji će biti dovoljan da se dve duše prepoznaju i shvate da su se tražile celog života. Upravo je ovako izledao susret ovih malenih orangutana. Njih dvoje su ovaj momenat u kome su shvatili šta osećaju začinili i jednim sočnim poljupcem.

Eto sada znamo kako se ljubav zbiva svuda oko nas. Moramo da dodamo da kao što su se ovi mališani zaljubili jedno u drugo, tako smo se i mi zaljubili u njih. Sada je red da ih  bolje upoznamo i da saznamo kako su se njih dvoje našli na pravom mestu, u pravo vreme.

Pročitajte još: LJUBAVNA BAJKA: Ebi i Zevs, dva pit bula, svoju vezu krunisali su brakom (VIDEO)

Iza kratkog života mužjaka Gita, kriju se veoma teški trenuci koje je on morao da prevaziđe kako bi danas uopšte bio živ. Između ostalog, on je ostavljen u jednoj kartonskoj kutiji da se peče na suncu, a upravo ga je tu i pronašla ova organizacija. Ašokina priča je u potpunosti drugačija. Naime, njene krike je u šumi čuo jedan meštanin, koji ju je potom i odveo svojoj kući gde je ostala mesec dana. Na kraju je on doveo u ovo prihvatilište gde ju je čekala ljubav njenog života.

Pročitajte još: LJUBAV: Pas skočio ispred autobusa kako bi zaštitio slepu vlasnicu!

Mi smo se istinski raznežili i moramo da priznamo da nam je ova priča vratila veru u ljubav na prvi pogled.

Pogledajte i VIDEO zaljubljenih orangutana:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.