Naslovna VESTI PSI GINISOV REKORD: Ovaj pas je oborio Ginisov rekord u dužini jezika, a...

GINISOV REKORD: Ovaj pas je oborio Ginisov rekord u dužini jezika, a pogledajte koliki je tačno! (VIDEO)

0
ginisov rekord petface

Ko to ima nadjuži jezik na svetu? Jedan pas je oborio Ginisov svetski rekord u dužini jezika. Bernardinac po imenu Moči dobio je titulu “Najduži pseći jezik” na svetu.

Jezik joj je dugačak neverovatnih 18.5 centimetara i ovaj pas, ponosni vlasnik najdužeg jezika je iz Južne Dakote i zaista zavređuje svaku pažnju.

PROČITAJTE I:

Novi Ginisovi rekorderi: Umeća ovih životinja su stvarno zadivljujuća!

Moči ili skraćeno Mo i njen jezik imaju impresivne moći. Prema izjavi objavljenoj od strane Ginisovih rekorda, Mo brzo jede i zahvaljujući svom jeziku, ponekad može da dohvati hranu čak i kada je udaljena od nje.

Moin vlasnik Karla Rikert kaže da moraju da drže njenu hranu i poslastice na višim policama u stanu kako bi je oneogućili da ih dohvati. Naravno hrana je uvek snažno zatvorena, u slučaju da Mo uspe da je skine sa police.

ginisov rekord petface

Takođe moraju da obrate izuzetnu pažnju na Mo, jer ona može da ih zgrabi na isti način kao i druge pse. Mo se takođe bavi i čišćenjem kuće, kako njeni vlasnici kažu, opusti jezik i vuče joj se po podu.

Ali ovo ništa ne smeta njenoj porodici, koja Mo naziva „snažnim, srećnim i psom sa velikom posebnošću“.

S obzirom na to da je jezik ovog psa uvek privlačio pažnju ljudi u njihovom prisustvu, sada je postao pravi hit na internetu za koji lude svi koji je vide.

Ali, čak i sada kada je postala poznata Mo se ništa nije promenila. Nije postala ohola i gorda, nikada se ne hvali dužinom svog jezika, iako svi dobro znaju da je ponosna na ono što ima.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.