Naslovna VESTI ZVEZDA DANA: Shabani, gorila maneken, zbog koga žene dolaze u zoo vrt!

ZVEZDA DANA: Shabani, gorila maneken, zbog koga žene dolaze u zoo vrt!

3
PODELI
gorila maneken petface

gorila maneken: U poslednje vreme, u Japanu zvezda društvenih mreža i popularnih emisija na nacionalnim televizijama je jedan alfa mužjak. Ova senzacija se putem Interneta prelila i na ostatak sveta, pa sada svi možemo da uživamo u fotografijama koje su već dugo predmet pažnje japanskih medija. On je tamnoput, mišićav, njegov pogled je zamišljen, vešto pozira kao da je ceo život proveo pred kamerama. On je gorila.

gorila maneken petface

Da krenemo od početka…Shabani je mužjak gorile, koji je rane dane proveo u sidnejskom Taronga zoo vrtu. Tamo njegov izgled nije privlačio puno pažnje, a zvaničnici zoo vrta su ga ustupili kolegama u Japanu. 2007 je ova gorila krenula put zemlje izlazećeg sunca i od tada je Shabani stanovnik „Higashiyama“ Zoo vrta. Pomama za njim je krenula kada je gorila postala model kampanje za ovaj vrt. Od tada je poseta vrtoglavo porasla, a među posetiocima se ističu mlade žene. One su ga i proslavile ne Twitter-u i ostalim društvenim mrežama gde je postavljeno nebrojano mnogo gorilinih fotografija. Za njega govore da je „ikemen“, što se u njihovom žargonu odnosi na zgodnog muškarca. Ovom manekenu, uspešna karijera nije smetala da se ostvari i u ulozi oca, pa se njegovom šarmu pridodaje i neverovatna briga o svom potomstvu.

gorila maneken petface

Takayuki Ishikawa, portparol ovog zoo vrta i sam svedoči o neverovatnom broju poseta ženske populacije, koja dolazi da zabeleži fotografije ovog neobičnog manekena. Gorila neverovatno spretno pozira, a na talentu i izgledu bi mu pozavideli mnogi pravi manekeni. Njegov zaštitni znak su postale fotografijame na kojima pozira sa rukama naslonjenim na bradu, dok zamišljeno gleda u nepoznatom pravcu.

Gledaće vas u oči kada ga fotografišete, a izgledaće vam kao da vam pozira poput modela, kaže Ishikawa. On i dodaje: „Shabani je glavni u grupi od 5 gorila, pa je verovatnije da ih samo čuva i da budno motri na vas.“

gorila maneken petface

Da li je u Japanu sve manje pravih muškaraca, pa pažnju tamošnjih dama privlači ovaj markantni mužjak to ne znamo. Ali ono u šta smo sigurni je da ovaj maneken stvarno zaslužuje medijsku pažnju. Pogledajte foto galeriju (klikni na sliku za uvećanje)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.