Naslovna VESTI PSI PREŽIVEO HOROR! Luka se oporavlja.

PREŽIVEO HOROR! Luka se oporavlja.

0
Upucan nemački ovčar

Luka, nemački ovčar koji je preživeo pucnjavu i pravi horor, pronašao je novu porodicu nakon tragičnog i naglog gubitka prethodne.

Luka se oporavio

Nedavno je sklonište za životinje Richmond Animal Care and Control, koje se nalazi u Virdžiniji (Sjedinjene Američke Države), objavilo predivne vesti o ovom preživelom psu na Facebook-u. Luka, nemački ovčar koji se oporavio od rana od metaka, usvojen je.

Fotografije koje je objavio hranitelj prikazuju psa koji pozira pored svojih novih vlasnika i njihovog psa, zlatnog retrivera Luna. Trenutno sve ide veoma dobro između ova dva četvoronožna ljubimca.

Luka dobio novi dom

Luka sada ima ovaj divni trio koji će mu pomoći da zaboravi psihološke i fizičke traume koje je doživeo samo 2 nedelje ranije.

Pročitajte i ovo: IZGUBLJEN 2 GODINE! Ponovo je u svom domu.

Luka se nalazio u stanu u gradu Richmondu kada je Lee Blair, upucao njegovu majku Kathy Brashier, ubivši je. Čovek je takođe upucao i Luku pre nego je izvršio samoubistvo.

Policija se suočila sa najgorim prizorom prilikom ulaska u stan tog dana. Nemački ovčar se nalazio u lokvi krvi i odmah je odveden u veterinarsku hitnu pomoć, gde su ustanovljene teške povrede. Fragmenti metaka su se zadržali u vratu i glavi.

Teške povrede

Bilo je zaista čudno da je uopšte preživeo, pogotovu što su žrtve masakra pronađene čitavih 20 sati posle pucnjave. navodi Richmond Animal Care and Control. Njegova prognoza oporavka tada je bila veoma neizvesna.

Pročitajte i ovo: OSTAVLJEN NA PLAŽI SMRTI! Meri je dobio novu šansu!

Krajem prošle nedelje vesti su bile ohrabrujuće za psa. U videu objavljenom od strane skloništa, Luka se vidi pun duha, u potpunosti oporavljen od svojih povreda, igrajući se sa svojim igračkama u dvorištu hraniteljske porodice.

Luka se oporavio

Njegov novi vlasnik je ni manje ni više nego jedan od policajaca koji su ga spasili tog dana kada se dogodila tragedija. Luka je dokazao da je pravi borac, oporavio se od teških povreda i pronašao novi dom, a sada može da se raduje životu sa svojim novim vlasnicima i novim prijateljem.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZGUBLJEN 2 GODINE! Ponovo je u svom domu.
Sledeći tekstOd NAPUŠTENE i BOLESNE do SREĆNE i ZDRAVE: Priča o psu koji se vratio u život.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime