Naslovna VESTI PSI JAGODINA: Sami pokrenuli akciju KUĆICA ZA SPAS i napravili kućice za ulične...

JAGODINA: Sami pokrenuli akciju KUĆICA ZA SPAS i napravili kućice za ulične pse!

2
KUĆICA ZA SPAS petface

Kućice za ulične pse bar za kratko će pomoći onima koji nemaju dom, a žive u Jagodini. Naime, akcija KUĆICA ZA SPAS pokrenuta je od strane “Infocentrale”, pre desetak dana, a sve u cilju zbrinjavanja kuca i maca koje žive na ulicama!

Među prvima koji su se pridružili akciji je udruženje „BUNT“, koje je doniralo 10 kućica za pse.

KUĆICA ZA SPAS petface

-BUNT je donirao deset kućica od drveta, obloženih stiroporom i najlonom za kuce sa Strelišta i iz naselja Tabane. Molimo sugrađane da ove kućice čuvaju kako bismo mogli da ih tokom sledeće zime doradimo i opet postavimo na mesta gde stoje i sada. Podržali smo akciju i nadamo se da će naša pomoć obezbediti domove uličnim psima, kaže predsednik BUNT-a, Dušan Marković!

AKCIJA GODINE: Zatvorenici Okružnog zatvora u Zrenjaninu prave kućice za napuštene pse!

KUĆICA ZA SPAS petface

Cilj akcije KUĆICA ZA SPAS je da se obezbedi što veći broj kućica, koje će pomoći uličnim psima da prežive zimu i niske temperature. Zato, ukoliko živite u Jagodini – priključite se akciji, a ne bi bilo loše da PODELITE VEST i pokažete svima kako pojedinci čine mnogo da bi pomogli onima koji nemaju skoro ništa – ni krov nad galvom!

KUĆICA ZA SPAS petface

BRAVO, LJUUUUDI!

Foto: Instagram

2 KOMENTARA

  1. Bravo!!! U Somboru su nadležni u opštini odbili ovakvu akciju. Prethodnih godina su kucice pojedinci pokušali pokušali da postave, ali su ih iz cistoce sklanjali. Zato su ovog puta za dozvolu pitani nadležni, koji su to nazalost odbili.

  2. U JAGODINSKOM ŠINTERAJU ,,NESTANE,, OGROMAN BROJ PASA …Osim što nemaju OSNOVNE USLOVE, koje zakon predviđa …
    Ove kućice su samo ZAMAZIVANJE OČIJU u odnosu na basnoslovne cifre koje se IZVLAČE IZ BUDŽETA GODINAMA, decenijama za OVU NAMENU !!!
    Evo, upravo u kvartu ,,Tabane,, te skarabudžene kućice prde prazne, jer smo onima na teritoriji napravili OZBILJNO SKLONIŠTE,sa senom, jakom izolacijom !!
    Koja HIPOKRIZIJA !! koja budalaština !!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.