Naslovna VESTI PSI SREMSKA MITROVICA: Jeziv slučaj napuštenog i bolesnog labradora!

SREMSKA MITROVICA: Jeziv slučaj napuštenog i bolesnog labradora!

0
PODELI
labrador petface

Ukoliko niste prepoznali na ovoj fotografiji je labrador! Da, da dobro ste čuli – pas koga krasi lepa, duga dlaka! Nažalost, ovaj nesrećni pas se ne može pohvaliti ni izgledom, ni zdravljem, a ovo je možda jedan od najvećih oblika zanemarivanja ljubimca, koji smo do sada videli!

Pročitajte još:
SREMSKA MITROVICA: Čovek ostavio psa vezanog za drvo u centru grada! (FOTO)

Labrador je pronađen u okolini sela Mačvanksa Mitrovica, pored reke Save. Očigledno dugo bbez hrane i vode, pronašao ga je jedan dečko i pokušao da mu ukaže bar prvu pomoć. Zatim je kontaktirao Udruženje Građana „Kanis“ iz Sremske Mitrovice, kako bi mu priskočili u pomoć!

labrador petface

– Pas je sada kod nas, tearapje su počele, polako ga hranimo i dohranjujemo. Ima generalizovani oblik demodeksa! Očigledno je bio dugo bez hrane, jer je izuzetno mršav, rekli su nam iz Udruženja Građana „Kanis“.

Pročitajte još:
Učenici u Sremskoj Mitrovici pokrenuli akciju – USVOJI PSA, POKAŽI HUMANOST!

Svi koji žele da pomognu nesrećnom psu, mogu uplatiti novčana sredstva na broj računa: 160 – 344079 – 16 Banca Intesa! Međutim, kako su nam rekli iz „Kanis“-a ono što bi sada bila najbolja pomoć za njega je dom!

labrador petface

– Brinemo o jako puno pasa i jednostavno ne možemo da mu obezbedimo preterano dobre uslove. Svaka pomoć je dobrodošla, ali najbolje bi bilo da ga neko udomi i prati tok njegovog lečenja. Pas nažalost nije čipovan, a na sebi je imao tanku plavu ogrlicu, rekli su iz „Kanisa“.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Udruženje Građana „Kanis“ na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.