KAO BLIZANCI: Ljubav između mačke i kunića neće vas ostaviti ravnodušnim

Ljubav između mačke i kunića: Vešću da se mačak i kunić neizmerno vole nismo iznenađeni, jer nije retkost da životinje mogu naći prijatelje na svakom koraku i da mogu voleti iskrenije i dublje od mnogih ljudi. Ono što predstavalja veće iznenađenje je da ova dva najbolja prijatelja neverovatno liče. Ne verujete nam?! Pogledajte!

Ljubav između mačke i kunića petface

Valas je flamanski džinovski kunić i on se zaista može pohvaliti pozamašnim gabaritima. Riđodlaki mačak se zove Gas, a on je  slika i prilika svog najboljeg prijatelja. Njih dvojica su odrasli zajedno i može se reći da je njihov odnos veza jača i od ljubavi.

Ljubav između mačke i kunića petface

Za bratske odnose se obično vezuje rivalitet, međutim, kada su Gas i Valas u pitanju, situacija je obrnuta. Kunić i mačak se ne razdvajaju, a zajedno obavljaju sve dnevne aktivnosti – od kupanja, preko zajedničkih obroka i dremkanja. U svemu što rade, njih dvojica su apsolutno neodoljivi. U njihovim avanturama sada su u mogućnosti da uživaju ljudi širom sveta, jer njihov vlasnik često postavlja fotografije ovih lepotana na Instagram.

Ljubav između mačke i džinovskog kunića petface

Pred fotografijama ovih mališana veoma smo se raznežili i dobili smo želju da istoga trenutka pozovemo naše najbolje prijatelje. A vi?

U videu pogledajte kako se ovi mališani igraju:

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0