Naslovna VESTI MAČKE Beti Bu je maca koju ćete sresti u frizerskom salonu i koja...

Beti Bu je maca koju ćete sresti u frizerskom salonu i koja će vam POPRAVITI DAN!

0
Beti Bu petface

Njeno ime je Beti Bu i sa samo osam nedelja ju je sa ulice spasila Kris iz Melburna. Danas, sedam godina kasnije, Beti Bu pomaže u jednom frizerskom salonu, pune 4 godine i nikada ne uzima slobodan dan!

– Pre sedam godina, pronašla sam napušteno mače, na putu. Danas je ona odlučila da mi vrati uslugu, kroz smeh kaže Kris!

Nakon detaljnog veterinarskog pregleda, Beti Bu je postala član Krisine porodice. Ljudi je obožavaju, a naročito uživa u krilu.

Beti Bu petface

Kris je u oktobru 2013. otvorila frizerski salon „BABAR Hair“ i naravno Beti je želela da bude deo nje. Ne samo da je dolazila da „radi“ sa ljudima svakodnevno, već je preuzela ulogu asistenta za pružanje komfora i ekskluzivnog servisa za zagrevanje krila 😀

Ako se pitate šta vaša mačka radi sama kod kuće, ovaj VIDEO će vam odgovoriti!

Beti Bu petface

– Ako neko čeka na kreveta, Beti dolazi, seda u krilo i zabavlja ga! Takođe, često sedi i ko dklijenata koji se friziraju, kaže Kris!

Beti Bu petface

Čak i ako zaspi kod nekog u naručju, klijenti nemaju srca da je probude 🙂

Oglas veterinarske klinike u Dablinu: Mazite mačke i zaradite!

– Ono što je najbolje je da ona na njih deluje terapeutski. Često na dolaze klijenti koji su pod stresom, trenutno neraspoloženi, oni koji su imali loš dan na poslu ili u vezi. Ona samo sedne, prede, igra se u njihovom krilu i jednostavno svi zaborave na probleme, kaže Kris!

Beti Bu petface

Pa ovo je divnooooo!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIKLJUČI SE I TI: Novinarka osudila sve kojima su ljubimci deo porodice – Internet pokrenuo akciju „U ime porodice“!
Sledeći tekstPOTRAGA ZA ELIS: Nestala 31. decembra, poslednji put viđena u BELEGIŠU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime