Naslovna VESTI PSI HRVATSKA: Vatrogasci spasili psa sa krova porodične kuće!

HRVATSKA: Vatrogasci spasili psa sa krova porodične kuće!

1
Vatrogasci spasili psa petface

Hrvatski Vatrogasci spasili psa koji se čak i za njih našao u neverovatnoj situaciji. Ni mačke, ni zmije, pčele i druge životinje za hrvatske vatrogasce nisu bile toliki izazov koliko kuja Misty, koja se popela na krov porodične kuće i tu i ostala!

Vatrogasci spasili psa petface

U Ulici baruna Trenka živi porodica Pejnović, a jedan od članova njihove porodice je i pas Misty kome je penjanje po krovu omiljena avantura.

Pročitajte još:
HEROJ: čovek spasio komšijskog psa iz kuće u plamenu (VIDEO)

– Često Misty ide u avanture, popne se stepenicama u drugom dijelu kuće, skoči na krov i preko njega na balkon. Kako je završila na ovom kraju kuće ne znam, a vjerojatno se odsklizala jer je bilo mokro i nije mogla nazad. Sva sreća, završila je u žljebu, za „Večernji.hr“ rekla je Suzana Pejnović.

Vatrogasci spasili psa petface

Kada je primetila da Misty nigde nema, počela je da je traži u dvorištu, ali se odmah dosetila i poela i na krov. Međutim, na tom delu krova nije je bilo.

Vatrogasci spasili psa petface

– Slučajno sam okrenula glavu i vidjela je, dahtala je, ali i veselo mahala repom. Od straha prvo nisam znala što da radim, vikala sam joj da bude mirna, a onda otrčala po pomoć. Ubrzo su stigli i vatrogasci, Tomislav Cerovac iz DVD-a Pleternica, priča Suzana.

Pročitajte još:
PROKUPLJE: Devojčice spasile štene, koje su dečaci zlostavljali na ulici!

Jedan od vatrogasaca koji su krenuli u akciju spasavanja, kaže da je Misty bila jako uplašena, ali da je znala da je on tu da je spasi, pa je dopustila da je nosi. Kako su objasnili iz DVD-a Pleternica, ovo je prvi put da su Vatrogasci spasili psa sa krova!

Vatrogasci spasili psa petface

– Zvali su nas zbog mačaka, zmija u kućama, pčela koje su izlazile iz košnica prevrnutih na cesti, ali u svojoj dugogodišnjoj praksi ne sjećam se da smo psa skidali s krova, kaže zapovjednik Dragutin Žnidarec.

Sve se dobro završilo, a Suzana se nada da će joj sada, kada je Misty postala i medijski popularna, pronaći dom, za kojim Misty traga već više od godinu dana.

Izvor, Foto: Vecernji.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAO BLIZANCI: Ljubav između mačke i kunića neće vas ostaviti ravnodušnim
Sledeći tekstPOŽEGA: Šarplaninac će biti eutanaziran, ukoliko mu ne nađemo dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime