Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ova žena je ostavila sve kako bi spasila malenog Džaripa

Ova žena je ostavila sve kako bi spasila malenog Džaripa

0
PODELI
malenog petface

Kada je Kristina Morgan videla post na Facebooku o starom psu po imenu Džaripo koji treba da bude uspavan, znala je da mora odmah da ga spasi.

malenog petface– Videla sam da je post o jadnom psu bio toliko puta šerovan, a da niko nije ništa preduzimao, iako je opšte poznato da je to prihvatilište sa velikim brojem uspavanih životinja. Zato sam rekla sebi „Do đavola, idem da ga spasim.“ Kiša je lila, a moj muž je mislio da sam poludela, objasnila je Kristina.

Pročitajte još: VIDEO SA PREKO 7 MILIONA PREGLEDA: Medvedić spašen iz požara ne može da prestane da grli svog spasioca!

Već sledećeg trenutka, bila je u kolima, vozila je puna dva sata sa samo jednim ciljem na umu – da spasi malenog Džaripa. Na svu sreću, Kristina Morgan je stigla u pravi čas, samo nekoliko trenutaka pre nego što je Džaripo trebalo da bude zauvek uspavan. Ovaj stari kuca je dobio šansu za sasvim novi život!

malenog petface Ova divna mlada žena je odvela presrećnog četvoronožnog mališana kod veterinara na detaljan pregled, a zatim i u svoje lokalno prihvatilište. A odatle je pronašao novi dom i divnu porodicu gde će provesti svoje poslednje dane onako baš kako treba i zaslužuje. Srećno, maleni Džaripo!

Pročitajte još: VRLO OPASNI PSI I NJIHOVI OPASNI POLJUPCI: Spašeni pit bulovi ne prestaju da se ljube!

Pored veterinarske brige i nadzora, neophodno je obratiti pažnju i na ishranu životinja u procesu oporavka, naročito kada su u pitanju stariji ljubimci. Kvalitetna i balansirana ishrana preduslov je dobrog zdravlja svakog psa. Hrana Taste of the Wild nudi vašim ljubimcima najbolje što nam je priroda dala. U pitanju su najkvalitetniji komadi mesa divljači, ptica i riba. Dodaćemo tome i voće i povrće, dodato kako bi  organizam ljubimca bio jak i izdržljiiv.

malenog petfaceTaste of the Wild – jedinstven ukus prirode namenjen i najizbirljivijim ljubimcima.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime