Naslovna VESTI ALEKSINAC: Automobil pregazio macu – niko nije hteo da joj pomogne!

ALEKSINAC: Automobil pregazio macu – niko nije hteo da joj pomogne!

0
PODELI
pregazio macu petface

Nakon što je automobil pregazio macu na putu u Aleksincu, ostala je da leži tu. Prolazeći pored nje, niko nije želeo da joj pomogne! Niko, dok nije stigla Milena!

– Ležala je na betonu i tresla se od hladnoće. Niko, ali baš niko nije hteo da je unese u toplo i da joj pruži malu pomoć, napisala je Milena.

BRAVO DECO: Učenici Gimnazije skupili novac za lečenje psa kog je udario automobil!

pregazio macu petface

Odmah je macu prevezla do veterinara u Niš, koji je na rendgenu ustanovio da se radi o prelomu karlice i iskidanim nervima!

PROKUPLJE: Malenu je za 5 MINUTA, DVA PUTA PREGAZIO AUTOMOBIL!

– Maca ne hoda i ne oseća zadnje noge! Mirna je, nema bolova, čak i prede. Jede tečnu hranu. veterinar nam je predložio dug period mirovanja, jer možda sama uspe da stane na noge. Operacija bi za nju bila komplikovana i možda neuspešna, kaže Milena!

pregazio macu petface

Ova divna devojka koja je maci spasila život, moli za pomoć oko troškova – rendgen, tablete protiv parazita, prevoz iz Aleksinca do Niša,… Troškovi su 3.650 dinara!

– Pomoć za mačku možete uplatiti na račun 275-17214822000-17 ili paypal: milenapantovic@outlook.com. Zahvaljujem se Urošu, koji je jedini uplatio 1.500 dinara za macu. Molim vas podelite, jer ona ima šanse da živi, za kraj je rekla Milena!

Ona nije okrenula glavu kada su macu minuti delili od smrti, a sada joj mi možemo pomoći da nastavi da živi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.