PREMIJERNO U SRBIJI: Ubaciš novčić, okupaš psa!

“Da, da – premijerno u Srbiji – prvi Dog Wash Bubble”, kroz smeh nam pričaju Sanja Novak i Jovana Stanković, vlasnice salona za samouslužno kupanje pasa!
Naime, na fenomenalnu ideju Sanja i Jelena su došle, kako kažu – jer i same imaju pse i znaju koliko je vlasnicima ponekada komplikovanmo da psa kupaju u stanovima, pogotovo manjim. Tako su one, za sada samo u Novom Sadu, otvorile salon za samouslužno kupanje pasa.
“U pitanju je mašina automat u koju se ubacuju novčanice od 100, 200 i 500 dinara i kovanice od 10 i 20 dinara. Sve funkcioniše vrlo jednostavno – start je 500 dinara što je zapravo 10 minuta kupanja. Imamo 7 vrsta programa – dezinfekcija kade, u kojoj se nalazi ljubimac, zbog prethodnog psa koji se kupao i ostavio dlake, šampon, šampon protiv buva i krpelja, regenerator, fen i stop pauzu – ukoliko je potrebno da se vreme zaustavi, ako hoćete nešto da uradite ili slično. Možete prolaziti kroz sve programe, ali i samo pojedinačne – po želji vlasnika”, objašnjavaju nam vlasnice.
perionica-pasa-petface
Za 10 minuta može da se okupa i osuši pas male, srednje pa čak i veće rase.
“Mi smo naravno prve probale i okupale smo naše pse rase čau čau i mešanca labradora i uspele smo za 10 do 12 minuta da obavimo sve”, kroz smeh nam pričaju Sanja i Jelena.
Kada, u kojoj stoji pas, je namenjena ljubimcima srednje veličine i velike pse, upravo zbog toga što je vlasnicima komplikovano da u manjim kupatilima i stanovima kupaju svoje pse u stanu. Ima i vratanca, tako da psi ne moraju da se ubacuju u kadu, već uđu kroz vrata.
“Pored toga imamo i samouslužno četkanje sa svim vrstama četki i to je 200 dinara. Brzo je, lako i efikasno. I što je najbitnije – bez stresa. Psima treba samo malo da se priviknu na ulazak u kadu ali posle je sve uživancija”, kažu nam vlasnice ovog fenomenalnog salona.
Ovo je jedini salon ove vrste u Srbiji, a samo jedan ima u Hrvatskoj! Tako da Novosađani, iskoristite ovu sjajnu ideju devojaka i posetite Dog Wash Bubble Novi Sad.

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0