Naslovna VESTI PSI ODLUKA ZA SVE POHVALE: Ljubimci mogu u posetu bolesnim vlasnicima!

ODLUKA ZA SVE POHVALE: Ljubimci mogu u posetu bolesnim vlasnicima!

1

Sedam godina bilo je potrebno da se izdejstvuje zakon o dozvoli četvoronožnim posetiocima u italijanskim bolnicama – ali su ga dočekali.Od pre nekoliko dana Ljubimci mogu u posetu svojim bolesnim vlasnicima!

BRAVOOOO: Filozofski fakultet postao prvi „pet friendly“ fakultet!

Naime, pravo da posećuju svoje bliske u bolnicama i staračkim domovima uskoro neće imati samo rođaci i prijatelji bolesnih, već i kućni ljubimci. Lorenco Kroče, sudija koji radi u oblasti životinja, izjavio je za portal vesti.ru, da je njegovu odluku podržalo celokupno leakrsko osoblje italijanskih bolnica, jer kako tvrde ljubimci često doprinose ozdravljenju pacijenata, sa obzirom da druženje sa njima podiže raspoloženje bolesnika i usađuje im volju za životom.

Ljubimci mogu u posetu petface

Naravno, životinje pre susreta sa bolesnim vlasnicima moraju proći higijenski tretman, jer nijedna sanitarna norma u bolnicama ne sme da bude narušena.

BIG u Novom Sadu postao „pet friendly“, građani POSLALI NAJGORE UVREDE!

Novi zakon, koji vlasti ovog italijanskog regiona treba da dorade, postaće prvi korak ka popularizaciji “zooterapije“ rasprostranjene na Zapadu. U osnovi terapije leži princip interakcije bolesnika i životinja, a u ovakvom vidu lečenja učestvuju ne samo psi i mačke, već i ptice, konji, delfini i mnogi drugi predstavnici životinjskih vrsta!

Da li ste za to da i naše bolnice postanu “pet friendly”?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDruga strana slučaja „Bišon“: „Ostavite lične svađe po strani, ispaštaju samo psi“!
Sledeći tekstPREMIJERNO U SRBIJI: Ubaciš novčić, okupaš psa!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime