Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Spasena ženka pitbula koja se starala o više od 20 mačića

Spasena ženka pitbula koja se starala o više od 20 mačića

0
pitbula petface

Upoznajte Hemu, spasenu ženku pitbula koja je opsednuta spasenim mačićima. Ono što bi ljudi poslednje pomislili jeste da će napušteni pitbul pun ožiljaka na licu biti tako mio i drag sa macama i da će želeti da ih njuška po ceo dan. Sve je počelo pre nekoliko godina kada je Hema došla u jedno prihvatilište za životinje u Vašingtonu.

pitbula petface– Pronađena je kao napuštena, ali je na sebi imala previše rana od ugriza drugih pasa, objasnila je predstavnica prihvatilišta Aliks Toli. Uzimajući u obzir da je jadna kuca sigurno imala veoma loš početak života, bez obzira na to je bila pas pun ljubavi.

Pročitajte još: PODVIG DANA: Pas Leo uleteo u kuću u kojoj je buktao požar i u zubima izneo mače!

Verovatno iz tog razloga je Klingen svratila do prihvatilišta jedan dan, automatski se zaljubila u Hemu i odvela je kući čim je mogla. Klingen volontira kao negovateljica mačića, ali je bila iznenađena kada je videla kako je Hema ušla tako duboko u ulogu majke.

pitbula petface– To zaista donosi radost. Činjenica da i posle svega može da ima toliko ljubavi prema mačićima samo pokazuje koliko veliko srce imaju ove životinje, objasnila je Klingen.

Pročitajte još: SJAJNA ŽENA: Napravila merdevine do svoje terase, kako bi ulične mace mogle ući u njen dom!

Hema je za sada bila staratelj preko 20 mačića u periodu od tri godine i ovaj pitbul koji je opsednut mačićima uživa u svakom minutu starateljstva.

pitbula petface proizvodUkoliko i vi brinete o mačićima starosti od jednog do 12 meseci, tu je Natural Trainer Kitten hrana. Ova izbalansirana hrana svojim sastojcima može da obezbedi opšte dobro stanje vaše mace. Masne kiseline dobijene iz ribljih proteina podižu nutritivnu vrednost hrane i obezbeđuju mačetu normalan rast.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.