Naslovna VESTI PSI Spasena ženka pitbula koja se starala o više od 20 mačića

Spasena ženka pitbula koja se starala o više od 20 mačića

0

Upoznajte Hemu, spasenu ženku pitbula koja je opsednuta spasenim mačićima. Ono što bi ljudi poslednje pomislili jeste da će napušteni pitbul pun ožiljaka na licu biti tako mio i drag sa macama i da će želeti da ih njuška po ceo dan. Sve je počelo pre nekoliko godina kada je Hema došla u jedno prihvatilište za životinje u Vašingtonu.

pitbula petface– Pronađena je kao napuštena, ali je na sebi imala previše rana od ugriza drugih pasa, objasnila je predstavnica prihvatilišta Aliks Toli. Uzimajući u obzir da je jadna kuca sigurno imala veoma loš početak života, bez obzira na to je bila pas pun ljubavi.

Pročitajte još: PODVIG DANA: Pas Leo uleteo u kuću u kojoj je buktao požar i u zubima izneo mače!

Verovatno iz tog razloga je Klingen svratila do prihvatilišta jedan dan, automatski se zaljubila u Hemu i odvela je kući čim je mogla. Klingen volontira kao negovateljica mačića, ali je bila iznenađena kada je videla kako je Hema ušla tako duboko u ulogu majke.

pitbula petface– To zaista donosi radost. Činjenica da i posle svega može da ima toliko ljubavi prema mačićima samo pokazuje koliko veliko srce imaju ove životinje, objasnila je Klingen.

Pročitajte još: SJAJNA ŽENA: Napravila merdevine do svoje terase, kako bi ulične mace mogle ući u njen dom!

Hema je za sada bila staratelj preko 20 mačića u periodu od tri godine i ovaj pitbul koji je opsednut mačićima uživa u svakom minutu starateljstva.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNepokretni pas Skarlet i slepi mačor Mogli NAJBOLJI DRUGARI
Sledeći tekstLJUDINA: Čovek spasio kuče bačeno u jamu i odveo ga kući

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime