NE PROPUSTITE PROVOD: Deda Mraz stiže i u Kragujevac

Nova Godina samo što nije! Možda još niste odlučili gde ćete ići na provod, ali verujemo da znamo gde će vaši ljubimci biti, dragi Kragujevčani!

DEDA MRAZ stiže u šoping centar KRAGUJEVAC PLAZA u nedelju 11. decembra, tačno u 14 časova, da uveseli sve LJUBIMCE KRAGUJEVCA. Paketići, fotografisanje sa Deda Mrazom i druženje sa veselim drugarima, to sve čeka divne ljubimce vašeg grada. I ne zaboravite, pozvani su mezimci svih vrsta – kuce, mace, morski prasići, papagaji, hrčci, feretke, apsolutno svaki ljubimac.

provod petface

Ukoliko smatrate da su ove godine vaši najbolji prijatelji bili dobrog vladanja i da su vas sve slušali, onda zaista morate da ih iznenadite jednom ovakvom žurkom. Ne samo da će dobiti preukusan paketić i fotografiju sa najpoznatijim dekom na svetu, već i šansu da postanu jedan od njegovih 12 POMOĆNIKA, i tako osvoje VREDNE NAGRADE!

Pročitajte još: SAVRŠEN PROVOD ZA SVE LJUBIMCE: Deda Mraz i ove godine deli paketiće u Delta City-ju

I ove godine vas, kao i do sada, pozivamo da ulepšate novogodišnje praznike i onima kojima je to najpotrebnije – napuštenim kucama i macama Kragujevca. Stare igračke vaših ljubimaca, povoci, amovi, prostirke, krevetići, poslastice, hrana, šta god možete, donesite, a oni će vam biti beskrajno zahvalni.

Ovo nije sve, jer će vas na ovom događaju čekati još sadržaja, koji će posebno biti interesantni najmlađim ljubiteljima životinja, kao i njihovim mamama i tatama.

provod petface

Sa nama će biti projekat „Plavi pas“, koji ima za cilj da nauči mališane kako pravilno da se ophode prema psima, kao i fondacija Sergeja Trifunovića za pomoć najmlađima „Podrži život“.

Obavezno se prijavite za druženje sa Deda Mrazom, a evo kako to možete i da uradite:

U NASTAVKU OVOG TEKSTA, U DELU ZA KOMENTARE,
UPIŠITE NAM SVOJE:
IME I PREZIME
BROJ, VRSTU I IME LJUBIMACA koje dovodite

Kragujevčani, Deda Mraz sa nestrpljenjem čeka da upozna svakog vašeg ljubimca ponaosob! VIDIMO SE USKORO! 😉

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0