Psi koji čekaju vlasnike: 18 fotografija koje će vam reći NE OSTAVLJAJTE IH!

Psi koji čekaju vlasnike, na povocu, ispred prodavnica, po ulici, svuda po gradu prizori su koji nas često podsete na vernost najboljih čovekovih prijatelja.

Sa njima šetate, oni vas grle kada vam je teško, oni uvek imaju vremena da vas slušaju, oni sa vama ćute koliko god vam je to potrebno, oni vas prate u stopu gde god da idete. Da, da…u pitanju su vaši verni psi.

psi koji čekaju vlasnike petface

Neretko idu i sa vama u kupovinu i u stanju su da vas čekaju istrajno satima, iako im to nije na listi najomiljenijih aktivnosti. U vezi sa tim, za vas smo izdvojili momente koji prate stanja pasa koji su ostavljeni da čekaju, dok se njihovi vlasnici snabdevaju raznim potrepštinama.

Njihove emocije kao što vidite, se kreću od straha da će biti ostavljeni, pa do nezainteresovanosti za dešavanja oko njih.

Iako je nekada neizbežno da ostavite pse da pričekaju neki momenat, izbegavajte da ih vodite u kupovinu ukoliko znate da ćete se duže zadržavate.

Ukoliko baš nemate gde da ostavite svog psa dok kupujete, potražite pet friendly prodavnice, pa uživajte u kupovini sa svojim najdražim psom.