Naslovna VESTI PSI ČEKANJE SE ISPLATILO: Posle skoro 6 godina u prihvatilištu, ovaj pas je...

ČEKANJE SE ISPLATILO: Posle skoro 6 godina u prihvatilištu, ovaj pas je dobio porodicu! (VIDEO)

0
čekanje se isplatilo, petface

Ovo je priča o psu Meriku, koji pokazao da nikada nije kasno da dobije svoju porodicu i stalni dom. Naime, Merik je kao štene dospeo u jedno prihvatilište za pse u Kanzasu i strpljivo čekao čak skoro šest godina dok konačno nije dobio svoju porodicu.

Kako bi podigli vidljivost i kako bi mu pomogli da što pre pronađe svoj novi dom, objave o Meriku postavljane su na društvene mreže, pa čak i bilborde. Na taj način njegovu milu njušku video je Džordan Nusbaum, sada već njegov vlasnik.

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

On kaže da je to bila ljubav na prvi pogled, da ga je jednostavno prepoznao kao svog budućeg ljubimca. Kaže da je tada bio sa svojom devojkom, Ejmi, i da su se oboje odmah složili da ga usvoje. 

Prihvatilištu je bilo bitno da Merika usvoji neko bez dece i ko može da se nosi sa njim, jer je ipak on veliki i snažan pas, pa su tako Džordan i Ejmi bili sjajni kandidati. Džordan dodaje da on to vidi kao da im je bilo suđeno da baš on bude njihov pas, a oni njegovi vlasnici.

Iz prihvatilišta su objavili da je njihov divni Merik usvojen posle skoro 6 godina života kod njih i da se veoma raduju što je konačno pronašao ‘svoje ljude’. Džordan i Ejmi su se pokazali kao ljudi koje je veoma vredelo čekati sve te godine. Zahvalili su se svima koji su podelili Merikovu priču i rekli da su veoma srećni i ponosni.

Nadamo se da drugi psi neće čekati ovoliko da bi dobili svoje porodice, ali nekad se pokaže da se čekanje veoma isplati.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstROTVAJLERKA SPASAVA ŽIVOT BOKSERKI: Ženkici iz Subotice je potrebna krv, a DONIRA JOJ PRELEPA BINA! (VIDEO)
Sledeći tekst11 NAJDUGOVEČNIJIH RASA PASA: Ovo su rase pasa koje NAJDUŽE ŽIVE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime