Naslovna VESTI PSI Jedna stranka za predstojećim izborima glasa za LJUBIMCE: „Hoćemo gradsku plažu za...

Jedna stranka za predstojećim izborima glasa za LJUBIMCE: „Hoćemo gradsku plažu za pse“!

0
PODELI
stranka petface

Jedna stranka za predstojećim izborima u prestonici dobila je mnogo simpatizera koji imaju kućne ljubimce! Naime, predstavnici Zelene stranke u centar svojih političkih ciljeva stavljaju kućne ljubimce prestonice! Kako su naveli, u Beogradu ima više od 600.000 pasa, a pitanje odgovornog vlasništva i bolje regulative u ovoj oblasti su od vitalnog značaja i za vlasnike, i nevlasnike, kao i za ljubimce. 

DA LI SU OVO PREDIZBORNA OBEĆANJA? Gradonačelnik PONOVO obećao GROBLJE ZA LJUBIMCE!

– Tim povodom, istakli smo Inicijativu, u kojoj stoji:

Inicijativa Zelene stranke

za UVOĐENJE OMBUDSMANA ZA KUĆNE LJUBIMCE

koji je gradu Beogradu postao neophodan zbog sve većeg broja kućnih ljubimaca na teritoriji grada;

stranka petface

za UVOĐENJE GRADSKOG GROBLJA ZA KUĆNE LJUBIMCE

koje je gradu Beogradu neophodno jer se preminuli kućni ljubimci i dalje nepropisno, nehigijenski i nehumano uklanjaju, i dalje;

za UVOĐENJE GRADSKE PLAŽE ZA KUĆNE LJUBIMCE

koja je gradu Beogradu neophodna jer je i dalje na snazi zabrana za uvođenje kućnih ljubimaca u vodu na beogradskim kupalištima, što je u letnjim mesecima krajnje nehumano, naveli su oni!

Kandidat za gradonačelnika Beograda: „Ako pobedimo, usmrtiću sve pse lutalice na području Grada Beograda“!

U svom daljem obraćanju Skupštini grada Beograda, predstavnici ove stranke su dodali da svi moramo zajedno učestvovati u boljoj budućnosti naših četvoronožnih sugrađana!

stranka petface

– Beograd ima više od 600.000 kućnih ljubimaca koji zahtevaju brigu i pažnju, ne samo vlasnika, nego i grada. Neodgovorno vlasništvo se zataškava, vlasnici ne odgovaraju za nemar prema životinjama, često im ne pružaju ni osnovno, a oni koji to čine, sa druge strane, i veoma odgovorno brinu o njima, često su sprečeni da sa svojim ljubimcima ostvare osnovna prava. Groblje za kućne ljubimce je nešto što u 21. veku postoji u svim metropolama i ne bi trebalo da se dovodi u pitanje u Beogradu. Taj predlog, međutim, već nekoliko godina stoji na mrtvoj tački. Takođe, plaže za kućne ljubimce su pitanje dobrobiti životinja u letnjim mesecima. Ovo su važne tačke programa naše stranke koja se bori za dobrobit svih, pa tako i životinja, rekao je potpredsednik Zelene stranke, Saša Mihajlović, ispred Skupštine grada Beograda.

Ako ste se razmišljali za koga i da li uopšte glasati u nedelju, evo predloga! 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.