Naslovna VESTI PSI Prešli su skoro 3.500 kilometara da bi udomili slepog psa, a razlog...

Prešli su skoro 3.500 kilometara da bi udomili slepog psa, a razlog će vas oduševiti!

0
PODELI
udomili slepog psa petface

udomili slepog psa: Svi ljudi koji su imali prilike da udome psa sa ulice, svedoče o tome koliko je to fenomenalan osećaj. Time što su pružili nekom krov nad glavom, novi vlasnici su sebi obezbedili beskrajnu ljubav do kraja života.

Pročitajte još: Slepi pas je udomljen zajedno sa svojom najboljom prijateljicom koja je brinula o njemu!

Kada su odgledali video o jednom slepom psu koji je ostavljen u prihvatilištu, Kesidi Kraus i Bret Vejers su istog trenutka poželeli da ovaj mališan bude deo njihove porodice. Naime, oni već imaju slepog psa Sotirasa (čiji je nadimak Soto). Kada su videli da je ovo slepo štene buldoga ostavljeno, nisu imali nedoumice oko njegovog usvajanja. Odmah su znali da je ovo 4 meseca staro štene po imenu Bati savršen izbor za njihovu porodicu. Oni su želeli da njihov Soto ima društvo koje se neće razlikovati od njega. Pored toga, želeli su da pruže dom psu koji je slep i koji zbog toga verovatno ima manje šanse bude udomljen.

Pročitajte još: 51-godišnjakinja prodaje SVE kako bi sakupila novac za lečenje psa Pametnjakovića!

udomili slepog psa petfaceIpak, postojao je jedan problem. Ovaj mladi par živeo je u Viskonsinu, a prihvatilište u kome se Bati nalazio bilo je u Sakramentu. Razdaljina između ova dva grada iznosi skoro 3.500 kilometara. Oni su poslali svoju prijavu kako bi se našli na listi  potencijalnih usvojitelja ovog preslatkog šteneta. Ipak, uprkos jakoj želji, oni nisu smatrali da će baš oni biti ti koji će Batiju pružiti dom:

Stvarno nisam mislila da ćemo mi biti izabrani, s obzirom na to da živimo 3.500 kilometara od Sakramenta, izjavila je Kesidi Kraus za lokalne medije.

Inače, Bati je štene buldoga koje je rođeno sa retkim defektom koje je pogodilo oba oka i koje je zbog toga slepo. Kada je on stigao u ovo prihvatilište, celo njegovo maleno telo bilo je prekriveno fekalijama, a pored toga imao je veliki apces ispod brade.

Pročitajte još:  NESEBIČNO PRIJATELJSTVO: Slepog i gluvog psa kroz život vodi maca Puditat! (VIDEO)

udomili slepog psa petfaceNakon što je okupan i nahranjen, Bati je dobio i svoju prvu igračku u životu. Volonteri su počeli sa njegovim procesom socijalizacije. Ubrzo potom, mladom paru, Kesidi i Bretu, odobrena je molba za usvajanje ovog slepog psa. Čim su čuli za lepe vesti, oni su uskočili u automobil sa svojim ljubimcem Sotirasom i krenuli put Sakramenta. Soto je krenuo na ovaj put kako bi videli kako se on slaže sa Batijem. Na kraju krajeva, njihov ljubimac je i bio razlog za udomljavanje ovog slepog šteneta. Među njima se rodilo prijateljstvo i ljubav na prvi pogled, tako da se ovaj mladi buldog odmah zaputio u svoj novi dom.

-On je apsolutno divan. Pun je ljubavi, mazan je i razigran, rekla je Kesidi.

Zaista divna, topla priča. Mi ovim slepim psima želimo puno nezaboravnih trenutaka.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.