Naslovna VESTI PSI BESKRAJNA LJUBAV I ZAŠTITA: Mama štiti svoju bebu od eutanazije!

BESKRAJNA LJUBAV I ZAŠTITA: Mama štiti svoju bebu od eutanazije!

0
Mama kuja štiti štene

Majčinska ljubav nema granica. Ova dirljiva priča dokazuje da će svaka mama učiniti sve kako bi sačuvala svoje dete i pružila mu novu šansu. I da znate, iako strašna i potresna, ova priča ima srećan kraj.

Mama kuja štiti štene

Sejdi i Benzi su mama i ćerka koje nisu imale sreće u životu. Kada su ih spasioci pronašli na ulici one su bile toliko preplašene da su samo cvilele i plakale. Ali, od prvog trenutka, ljudima je bilo jasno da ih je nemoguće razdvojiti. Mama je bila neumoljiva da ostane i štiti svoje čedo.

Pročitajte i ovo: OD OTPADA DO SREĆNOG DOMA – Teško putovanje bačenog šteneta!

Zajedno su prebačene u azil, smeštene u isti box i pokušano je da se zajedno udome. Nažalost, u nekim azilima boravak spašenih nije neograničen. Posle izvesnog vremena, oni psi koji ne nađu ljude koji ih žele budu eutanazirani. Zakon to dozvoljava… mesta nema… uličnih pasa je sve više…

Mama kuja štiti štene

Ovakva sudbina je bila namenjena malenoj Benzi. Kakvim nesrećnm ruletom se upravo štene našlo na listi za eutanaziju nikada se nije saznalo. Majčinski instikt je nepogrešiv… Kao da je znala kakva sudbina čeka njenu ćerkicu Sejdi je postala još više zaštitnički nastrojena. Kada god bi videla ljude, ona je sklanjala Benzi, zaklanjala je svojim telom i skrivala je. Nije dozvoljava da iko priđe.

Pročitajte i ovo: NENORMALNO – „Navijači“ ispisali ime kluba na telu uličnog psa!

Mama kuja štiti štene

Radnici azila su shvatili Sejdinu poruku. Odlučili su da ih ne razdvajaju i da učine sve kako bi im pronašli dom. Snimci Sejdi i Benzi su se pojavili na društvenim mrežama uz potresne i dramatične pozive da im se spase život.

Mama kuja štiti štene

I ljudi su reagovali. Dava Hamak je videla mamu koja nepokolebljivo želi da sakrije i zaštiti svoju malenu i odmah shvatila da mora da se brine o njima. Usvojila ih je na licu mesta i primila u svoj dom. Konačno, ove dve kujice imaju pravu porodicu i ništa i niko neće moći da im naudi.

Izvor:  ilmiocaneleggenda.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNENORMALNO – „Navijači“ ispisali ime kluba na telu uličnog psa!
Sledeći tekstSAVRŠEN PAS TITI: Psi nisu stvoreni da umru!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime