Naslovna VESTI PSI UŽAS U JAGODINI: Vlasnici vezali psa za trošnu kućicu!

UŽAS U JAGODINI: Vlasnici vezali psa za trošnu kućicu!

0
PODELI
UŽAS petface

UŽAS koji nam ovog dana dolazi iz Jagodine, malo je reći da nas je šokirao! Naime, kako je preneo portal www.infocentrala.rs pas je vezan, živi na minusu, u vodi i užasnim uslovima! Nalazi se blizu zgrade, Plavuša, pored Belice.

Ždrebe, kojeg je vlasnik u Jagodini zlostavljao, smešteno u azil “Staro Brdo”!

-Zaštitnici i ljubitelji životinja otkrili su u Jagodini slučaj jezivog zanemarivanja psa. Naime, u dvorištu punom blata i vode, vezan kratkim lancem za trošnu kućicu koja se raspada, na niskim temperaturama dane i noći je provodio haski. Pas je bio smešten u dvorištu u blizini zgrade Plavuša kod Belice, napisali su na svom portalu.

UŽAS petface

Za Infocentralu govorio je i direktor jagodinskog azila, Mića Dekić, koji je potvrdio da je slučaj prijavljen nadležnoj inspekciji i da su zajedno izašli na teren, jutros.

PRESUDA: S.M. iz Jagodine koji je mučki tukao konja na sred ulice – KRIV!

-S obzirom da je Infocentrala objavila snimak psa veče pre toga, vlasnici su to videli i sklonili psa. Navodno je dat nekome ko će bolje brinuti o njemu. Vlasnici su nam tako rekli. Mi iz azila smo uradili što je u našoj moći i što nam zakon dozvoljava. Bili smo spremni da psa zbrinemo, ali pas se više ne nalazi na toj adresi, kaže Dekić.

Pogledajte u kakvim uslovima je jadan pas živeo. Malo je reći, UŽAS.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.