VREME JE DA SE ISTOPITE OD PREVELIKE LJUBAVI: Maca Nebojša svakodnevno čuva bebu Anastasiju!

Kada smo vam nedavno pisali o korgiju koji čuva bebu, reakcija svih je bila da je to nešto najslađe što su videli! E pa, danas, ovaj dvojac dobija ooooozbiljnu konkurenciju 😀 Naime, u beogradskom naselju Banovo Brdo živi jedna sasvim (ne)obična porodica Andrić. Mama, tata, beba Anastasija i mačak Nebojša! „Priča počinje još 2012. godine, kada smo muž i ja u podrumu zgrade pronašli macu. Promrzlu, mršavu, na ivici smrti, macu je, čini mi se, nekoliko sati delilo od smrti! Nismo se dovumili – odmah smo je uzeli i pružili joj topli dom, veterinarsku negu i…spasili je. Na veterinarskom pregledu smo i saznali da će ona uskoro omaciti svoje mačiće“, priča nam Tanja Andrić, majka iz ove priče 🙂 „Odlučili smo – mama mačka ide kod svekrve, a novorođeno mače zadržavamo! Sve je bilo divno – mama maca je spašena, sterilisana i danas je ona jedna zadovoljna i debela mačka“, kroz smeh nam priča Tanja. 

macak nebojsa cuva bebu

Nebojša je razume se postao mezimac porodice Andrić – nije se odvajao od njih, spavali su zajedno, igrali se,…A onda je u poodicu Andrić stigla najlepša vest – dobiće bebu! Svakodnevne kritike najbližih prijatelja i nagovaranja da Nebojšu odmah izbace iz stana, Andriće nisu nimalo dotakle! “Mačke i bebe u kući – nikako“, “Neće valjda zadržati mačku”…bile su samo neke od svakodnevnih poruka koje su dobijali od drugih!

macak nebojsa cuva bebumacak nebojsa cuva bebu

Pre tri meseca u porodicu Andrić je stigla zdrava Anastasija, divna beba koja je tog trenutka dobila nanjboljeg „bejbi sitera“ – mačku Nebojšu 😀

„Nije sve išlo po planu. Nebojša je užasno odreagovao na bebu, konstantno je frktao na nju, jer je u njoj video konkurenciju. Odjednom nije ON bio centar naše pažnje već beba! On to nije podneo..Nismo ga puštali blizu bebe, jer smo se plašili posledica. Muž je spavao sa njim 10 dana u susednoj sobi, a ja sa Anastasijom. Sve se dogodilo posle 10 dana, kada smo Nebojšu pustili polako, blizu kreveca, da onjuši i oseti bebu. Od tog trenutka, Anastasija i Nebojša su najbolji drugari, verujte mi“, priča nam Tanja.

macak nebojsa cuva bebu

Danas Nebojša bebu shvata kao mače i zaštitnički je postavljen prema njoj – nežan i čuva je od svih! Uostalom reči su, pored ovih fotografija, suvišne. Poruka svim trudnicama i budućim ili novim mamama je – NE IZBACUJTE LJUBIMCE NAPOLJE, ONI ĆE VAŠE BEBE ČUVATI BOLJE OD SVIH!