Naslovna Slajder vesti NOVI POČETAK ZA NAPUŠTENO MAČE – Turbo Džo uči da hoda pomoću...

NOVI POČETAK ZA NAPUŠTENO MAČE – Turbo Džo uči da hoda pomoću invalidskih kolica (VIDEO)

0
NOVI POČETAK ZA NAPUŠTENO MAČE

Kada je u jesen 2019. godine pronađeno mače koje je bilo poluparalizovano gotovo da niko nije verovao u njegov oporavak. Čovek koji je video mačence koje vuče zadnji kraj tela i jedva hoda koristeći samo prednje noge nije imao srca da ga ostavi na ulici.

Mače je našlo dom u jednoj neprofitnoj organizaciji u Oregonu. Veterinari su posle pregleda utvrdili da je mače doživelo nesreću posle koje je ostao paralizovan zadnji par nogu. Organizacija je malenom Džou našla hraniteljski dom kod Šejle Burdik koja je već brinula o dve jednooke mačke. Šejla je već imala iskustva u nezi mačaka sa posebnim potrebama.

NOVI POČETAK ZA NAPUŠTENO MAČE

Dok je nemoćni Džo dobijao potrebnu negu i ljubav od Šejle, njegovi spasioci su se udružili sa organizacijom Back On Track u Portlandu kako bi mu se obezbedila odgovarajuća invalidska kolica.

POKUŠAJTE DA OSTANETE RAVNODUŠNI – Par pingvina se teši gledajući nebo (VIDEO)

Kada su kolica napokon stigla počela je postepena obuka. Međutim, Džo je bio oduševljen i odmah se prilagodio. Zbog entuzijazma i energije koju sada koristi dok trčkara sa svojim prijateljima dobio je novo ime – Turbo Džo.

Svi koji su se brinuli o Džou nadali su se da će kolica pomoći da ovaj neverovatan mačak dobije novi, stalni dom. I tako je i bilo. Ubrzo se javila porodica koja je želela Džoa i imala uslove za njegove posebne potrebe.

SMEH JE NAJBOLJI LEK – Urnebesne fotografije koje će vam ulepšati dan!

Turbo Džo je danas pokretan i srećan u novom domu sa svojim novim prijateljima koje prati u svim igrama i vragolijama… osim kada to zahteva da skoči na neku visinu. Ali, ko zna zašto je to dobro.

Izvor: dailypaws.com Foto: Instagram  Video: Youtube

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS LILI DOBILA NOVU ŠANSU – Diana i divni ljudi je nisu ostavili kraj puta
Sledeći tekstODLIČNA VEST – Udarenom psu koji je ležao kraj puta ukazana pomoć.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime