Naslovna VESTI PSI HUMANI ŠAPČANIN: Aleksandar brine o 100 napuštenih i povređenih pasa!

HUMANI ŠAPČANIN: Aleksandar brine o 100 napuštenih i povređenih pasa!

0
100 petface

100 napuštenih i povređenih pasa iz Šapca našlo je svoju nadu za boljim životom u Aleksandrovom azilu. Naime, ovaj humani Šapčanin već godinama zbrinjava odbačene kućne ljubimce, one koji su se rodili i celog života živeli na ulici, one koji su povređni, gladni, bolesni,..

Među njima je i ženka labradora, koja je danima ležala kraj puta, u bolovima, nastalim od udarca automobila.

100 petface

– Niko joj nije pomogao, sve dok Aleksandar Stanojlović nije otišao po nju. Držao ju je u automobilu dok nije otišla na operaciju, jer nije imao gde da je smesti. Čovek se sam brine o 100 pasa i više nema bilo kakvih mogućnosti osim dobre volje, rekla je za naš portal Vasilisa koja nam se obratila za pomoć!

Povređena ženkica operisana je 13. marta u Beogradu – butna kost bila slomljena na dva mesta, a pukla je i glava butne kosti. Polomljeni fragmenti su već počeli da srastaju pa je veterinar morao ponovo da lomi kost.

BORA ČORBA: Ceo život pomaže životinjama, a svojoj Lari je napisao i pesmu!

– Sada se polako oporavlja, biće u stacionaru u Beogradu još 4 dana, sledi joj dug oporavak kada izađe, ali Aleksandar nema gde da je smesti, moraće opet da bude u automobilu. Ima tri godine, a veterinar je rekao da dugo nije sreo psa tako dobre naravi. Da li bi joj neko pružio smeštaj do oporavka? Hrana bi bila obezbeđena, rekla nam je Vasilisa.

100 petface

Osim smeštaja, za ovu ženkicu potrebna je i pomoć oko plaćanja troškova operacije i stacionara koji su na dan 15.3. iznosili 34.400 dinara. Sada su još veći, jer – kako nam kaže Vasilisa – svaki dan u stacionaru se plaća.

KUPUJMO OD NJIH: Evo koje kompanije NE TESTIRAJU svoje proizvode na životinjama!

Donacije možete uplatiti putem:

Paypal: stefbi1@gmail.com ;irenatot954@gmail.com
Postnet: 062333364 Aleksandar Stanojlović

100 petface

Inače, ovaj humani Šapčanin o psima brine na tri lokacije – u iznajmljenoj kući u Klenku, nedaleko od Šapca brine o 70ak štenaca, a na još dve lokacije je smestio oko 30 pasa. On sve pse koje pronađe – u selu, kanau, gradu, šumi – zbrine, izleči pa potom pokušava da udomi. Za njih 100 na dnevnom nivou izdvoji od 2 do 3 hiljade dinara, a pomažu mu jedino njegovi prijatelji!

BRAAAAAAVO DIVNI ČOVEČE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.