Naslovna VESTI PSI PUŠKOM UBIJA PSE I NIKO MU NIŠTA NE MOŽE?! Pas nastradao ni...

PUŠKOM UBIJA PSE I NIKO MU NIŠTA NE MOŽE?! Pas nastradao ni kriv ni dužan!

0

Na neke vesti nikada ne možemo ostati ravnodušni, neke događaje ne želimo da spominjemo, nečija dela sa knedlom u grlu komentarišemo. Evo ga još jedan dan, i još jedan tekst o ubistvu psa – hladnokrvnom ubistu!

Mesto događaja je Crna Gora, a kako se u objavi o ovom nesrećnom slučaju piše, pas je ubijen zbog ovaca.

KAKVA VEST: Kompanija PLAĆA zaposlenima da udome napuštene životinje!

STERILIZACIJA: Zašto vlasnici ljubimaca beže od nje a onda kukaju kada ugledaju napuštene pse i mačke?!

– Puškom ubija pse po Adi i niko mu ništa ne može. On ima ovce pa samim tim i pravo da se reši pasa lutalica…. Šta ima država od ovakvih ljudi??? Dobijaju li neki porez na svaki kilogram prodate ovčetine ili sira??? Zar i ovo treba tolerisati??? Pas je inače uvek boravio pored kontejnera Cijevne Komerc i u blizini policijske karaule.

Naravno da je opet u pitanju napušteni pas, koji je nastradao samo zato što je ničiji! Mi smo stupili u kontak sa osobom koja nam je rekla nešto više o tragičnom događaju.

– Ja sam dobila poruku gde su me obavestili da je pas ubijen na Adi (Ulcinj) kod kontejnera Cijevne Komerc koji se nalazi nedaleko od Policijske Karaule. Navodno je jurio ovce … kasnije iz prepiske sam videla da to uopšte nije tačno jer je taj pas bio veoma miran i ljubimac mnogih koji su ga zajedno sa još 4-5 pasa redovno hranili (i ti ostali psi su nestali). Ubijanje, trovanje i nestanak pasa je česta pojava u ovom gradu a u tom delu naročito. Svedoci se boje da prijave jer ne žele da se zamere komšijama. Stoj je takođe mesto gde ih često truju i ubijaju.

Još jednom apelujemo na sve da shvate da nasilje prema nedužnima nije rešenje, i da uvek postoji drga opcija. Ukoliko vam pas ili mačka smetaju, potrudite se makar da nazovete udruženje koje će se pobrinuti za njih, najbolje je pristupiti nesrećnoj životinji polako, nahraniti je, napojiti i dozvoliti da živi život kakav je i do sada… Jer, ukoliko ne momate rešenje, molimo vas nemojte ni da ih lišavate života.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU NJIHOVIM OČIMA SE VIDI SVA TUGA SVETA! Psi u AZILU žude za domom!
Sledeći tekstUŽAS U ŠIDU: Spaljena mačka vezana u vreću sa pet mačića! (UZNEMIRUJUĆE)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime