Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNO – DECA 1.584 puta traže LJUBIMCA od roditelja

NEVEROVATNO – DECA 1.584 puta traže LJUBIMCA od roditelja

0
deca traže ljubimca na poklon

Čak 74% dece u uzrastu od 6 do 18 godina želi da ima svog kućnog ljubimca. Mališani su neverovatno uporni. U proseku 1.584 puta mole roditelje da im poklone ljubimca!

Jedno nedavno istraživanje u Americi (gde bi drugo) u kojem je učestvovalo čak 2.000 roditelja pokazuje neverovatnu želju i potrebu dece da imaju kućnog ljubimca. I ne samo to – istraživanje koje se odnosilo na decu uzrasta 6 – 18 godina govori da ljubimca traže od roditelja u proseku 11 puta mesečno. Dakle, skoro svakog trećeg dana!

deca ćele ljubimca na poklon od roditelja

BRAVO – Izrael će biti prva država koja potpuno zabranjuje trgovinu krznom

Ovakva neverovatna upornost se na kraju isplati. Dve trećine roditelja na kraju popuste i ispune želju detetu. Mada, vremenski prosek popuštanja nije baš pohvalan – ljubimca poklanjaju tek posle tri godine moljakanja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Zanimljivo je da 78% dece želi za ljubimca psa. Sezona praznika je period kada se ovakve želje najviše ispunjavaju. Utvrđeno je da je navaljivanje dece naročito izraženo u vreme božićnih, novogodišnjih i uskršnjih praznika. Zapitkivanje i moljakanje se udvostručuje, pa se pokazuje da u ovom periodu deca traže ljubimca u proseku oko 20 puta mesečno.

deca 1584 puta traže ljubimca od roditelja

Dobra vest je, da je trećina roditelja koji su učestvovali u istraživanju izjavila da za predstojeće praznike planira da ispuni želju svom detetu. Uglavnom su se setili sopstvenog iskustva iz detinjstva: 46% njih je na poklon dobilo ljubimca, a čak gotovo 90% je izjavilo da je to bio najbolji poklon koji su ikada dobili!

STRAVIČNO – Farme psećeg mesa još uvek postoje

Dakle, šta se čeka? Setite se svog prvog ljubimca i sreće koju ste osećali. Vreme je da to pružite i svom detetu. Kada, ako ne odmah?!?

Izvor: people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKO UNIŠTITI LARVE BUVA u kućnim uslovima? Da li ste čuli za kremensku zemlju?
Sledeći tekstLABRADOR NASMEJAO SVE: Kako biste vi reagovali na izdaju?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime