Naslovna VESTI PSI 240 km OD BEOGRADA: U ovom gradu SVE JE PODREĐENO PSIMA!

240 km OD BEOGRADA: U ovom gradu SVE JE PODREĐENO PSIMA!

0
240 km petface

Samo 240 km vam je potrebno do Osijeka, grada koji je interno proglašen za PSEĆI RAJ. Ovo nije slučajno. U ovom gradu skoro sve je podređeno lajvim stanovnicima!

Dakle, ukoliko vas put nanese ka ovom gradu, nemojte se iznenaditi što ćete u 99% kafića, restorana i uopšte objekata moći da uđete sa psom. Takođe, pas u tramvaju ili nekom drugom gradksom prevozu je sasvim uobičajena stvar. Svi tramvaju i autobusi, od maja ove godine, nose oznaku ”dog friendly”, a karta za kuce je potpuno besplatna.

240 km petface

Ono što je nas najviše iznenadilo je „pet friendly“ BIOSKOP, u kome svi vlasnici mogu sa svojim kućnim ljubimcima gledati filmske projekcije!

Poznati hrvatski glumac, Slavko Sobin, na crveni tepih sa UDOMLJENIM PSOM!

240 km petface

Osijek je, takođe, zabranio je držanje pasa na lancu, sagrađeno je šest parkova za pse, a postoje i zone za istrčavanje pasa i javne plaže koje su „dog friendly“.

240 km petface

Osim što ćete u kafićima i restoranima videti posudice sa hranom i vodom za pse, nemojte se začuditi što su iste smeštene u uglu mnogih kulturnih i obrazovnih ustanova. Tako je Filozofski fakultet u Osijeku prvi ”pet friendly” u Hrvatskoj i regionu.

Psećim šapama, takođe, je dozvoljen ulaz i u Dečje pozorište Branka Mihaljevića.

240 km petface

Na samo 240 km od srpske prestonice, a čini nam se miljama daleko od ove kulture. Bilo kako bilo, možemo samo reći BRAVO KOMŠIJE, nadamo se da ćete biti primer koji će slediti CEO REGION!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPet poklona koje bi svaki pas poželeo za novogodišnje praznike!
Sledeći tekstKraljevo: Pokušaj trovanja pasa i mačaka SONOM KISELINOM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime