Naslovna VESTI PSI SKANDALOZNO: Airport City u Beogradu zabranjen za pse!

SKANDALOZNO: Airport City u Beogradu zabranjen za pse!

0
Zabranjeno za pse

Čuvena Carska palata u Pekingu je više vekova bila poznata i pod nazivom Zabranjen grad. Osim Kineskog cara i njegovih najbližih saradnika, garde i članova porodice niko nije smeo da uđe u ovo velelepno zdanje. Danas je Zabranjen grad otvoren i turisti i stanovnici Kine slobodno mogu da uđu. Ali, zato u Beogradu postoji grad koji je zabranjen i to za pse.

Zabranjeno za pse

U to se nedavno uverila i naša sugrađanka Ivana koja je prolazila kroz Airport City sa svojim psom. Da podsetimo, Airport Citi je kompleks poslovnih zgrada na Novom Beogradu koji se hvali da „Kompanije koje posluju u Airport City –ju rade u novom okruženju koje pruža veću fleksibilnost, pogodnu lokaciju i najprijatnije radne uslove, dajući tako… radu novi smisao.” Verovatno je sve to tačno, ali su zaboravili da dodaju da to obezbeđuju i tako što je psima zabranjen čak i prolaz preko njihovog “poslovnog Raja na Zemlji”.

Ne propustite i ovu priču: MALI PAS OGROMNOG SRCA: Dao svoje novo ćebence psu kome je bilo potrebnije

Ivana je očigledno ne znajući za ovu zabranu pokušala da prođe kroz Airport Citi sa svojim psom. Pas je bio na povodniku, uredno obeležen i vakcinisan. Na parkingu ispred zgrade gde se nalaze i kompanije kao što su Samsung i Simens iznenada su je presrela dva pripadnika obezbeđenja. Prilično grubo su je opomenuli da je tu „zabranjeno šetati kerove“! Pošto ih je pitala gde stoji obaveštenje da je to zabranjeno, oni su joj rekli da znaka nema ali da je tako naređeno. Naravno, nisu odgovorili ko im je izdao takvo naređenje.

Zabranjeno za pse

Pročitjte i ovo: NAJLEPŠA VEST: Pas koji je bio kost i koža dobio novi dom.

Airport Citi kao kompanija tvrdi da u njihovim prostorima posluje čak 110 svetski poznatih kompanija. Ne sumnjamo, ali moramo da se zapitamo. Da li kompanije kao što su Samsung, Siemens, ili BOSCH koje imaju veoma pozitivian stav prema kućnim ljubimcima, pa se čak time i hvale znaju za ovakvu zabranu i da li je podržavaju. Šta o tome misli kompanija BAYER koja proizvodi i prodaje preparate i lekove za životinje? Ili MARS u čijem asortimanu se nalaze hrane Pedigree i Whiskas? Da li i oni podržavaju zabranu pasa u svom poslovnom okruženju? Ili će posle ovog saznanja reagovati. Proverićemo, pa ćemo vas obavestiti. Do tada, ne zaboravite: Airport City u Beogradu je zabranjen grad za sve pse!

Foto: Privatna arhiva i Wikipedia

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUTA MAČKA NAPALA PILOTA: Avion morao da se vrati i prisilno sleti.
Sledeći tekstKO STOJI IZA AVENIJE MB?: Opet skandalozno ponašanje firme kojoj niko ništa ne može!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime