Naslovna VESTI MAČKE BEOGRAD U POTRAZI: Svi traže Belog – albino mačka koji je gluv!

BEOGRAD U POTRAZI: Svi traže Belog – albino mačka koji je gluv!

0
albino petface

Beli je albino mačak, veliki šarmer, gradska faca! Nažalost, Beli je nestao u Zemunu, iz dvorišta u kom je živeo od dana kada je UDOMLJEN!

– Belog ste viđali sa nama po Beogradu, od „Restorana Tri“ do „Kulturni centar GRAD“, išao je na sve žurke na koje smo mi išli i šarmirao nas je sve tako umiljat i zgodan. Beli je albino mačak, sa žutim očima i karakterističnim ušima, velikim, za naš portal rekla je Mira koja je Belog udomila i poklonila ga prijatelju koji je želeo macu!

BRAVO ZA IDEJU: U ovom gradu ćete moći da kupite ISKLJUČIVO psa sa ulice!

albino petface

Beli je ušao u njihova srca vrlo brzo, pa je bilo teško odvojiti se od njega. Tako je o njemu brinula i Mira, povremeno. Tog dana, kada je nestao, Beli je bio u svojoj „drugoj kući“, u Zemunu!

albino petface

– Živeo je u jednom divnom domu u Zemunu, odakle je i nestao – i dalje ga nema. Pitom je i druželjubiv i sa ljudima i sa drugim životinjama. Mlad je oko godinu dana i potpuno je gluv! Kastriran je, naravno, a iako je stalno bio na povocu, tada se izvukao i pobegao! Živeo je tu i šetao se po dvorištu, išao do komšije i nazad i uglavnom šetao na povocu, tako da je svuda “obeležavao” teritoriju. Jako je pitom i ne plaši se ni automobila, ni usisivača i to me najviše i brine, kaže Mira.

BRAVO: Dođite na žurku u KC Grad, a umesto ulaznice, ponesite kesicu hrane za pse!

albino petfaceNjima je potrebna naša pomoć!

– Ako neko ima bilo kakvu informaciju ili ga je video, molimo vas da nam se javi na broj: 062/86 38 685. Nedostaje nam snažno, pomozite nam da ga nađemo, dodala je Mira.

Hajmo, svi po jedan SHARE, uz haštag #teambeli koji su vlasnici omislili 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVeterinar joj je rekao da pas neće preživeti, ali ona je odlučila da NE ODUSTANE!
Sledeći tekstVOLIM TE, ŠAPICE: Rade Šerbedžija dao podršku azilu za pse Saše Pešića!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime