Naslovna VESTI PSI Aleksandar iz Mirijeva: “Sačekalo me je obaveštenje – Ne hranite pse!“

Aleksandar iz Mirijeva: “Sačekalo me je obaveštenje – Ne hranite pse!“

2
ne hranite pse petface

Želja da pomognemo onima koji su u nevolji svakodnevno nas stavlja u različite situacije – prijatne i neprijatne! U jednu krajnje neprijatnu „upao“ je naš čitalac Aleksandar sa Mirijeva, koji je u naselju Mirijevo u koje se skoro preselio, pokušao da nahrani pse koji se šetkaju oko njegove zgrade.
„Preselio sam se u novu zgradu, tu u naselju Mirijevo. Svako jutro, kada krenem na posao, tu spavaju neki napušteni psi. Bilo mi ih je žao, pa sam odlučio da ih svako jutro nahranim – koliko mogu“, priča za Petface Aleksandar.
Međutim, jedno jutro ga je sačekalo neprijatno iznenađenje – komšije koje su ga upozorile da „nikada više ne baca hranu psima, jer ne žele da im se lutalice tu sakupljaju“.
Aleksandar je bio u šoku. „Nije mi jasno kako neko može da prolazi pored pasa, koji nikog ne napadaju, samo vas tužno gledaju tim okicama. I da im ne pomognu. Bar koliko mogu – a svako može da im jednog dana da malo hrane da prežive“, rekao nam je Aleksandar.
Sledećeg dana ga je sačekalo i zvanično obaveštenje, koje nam je Aleksandar fotografisao.
Neki ljudi, jednostavno, ne žele da pomognu!

Foto: Privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNabavite deci ljubimce, biće odgovornija!
Sledeći tekstDruga strana slučaja „Bišon“: „Ostavite lične svađe po strani, ispaštaju samo psi“!

2 KOMENTARA

  1. Ljudski olos i smradovi, nisu vredni da hodaju po zemlji, samo na svoje dupe misle i ne ze;le nikome da pomognu…ne obazirite se na taj olos…to nije skupstina stanara, nego skupstina OLOSA I SMRADOVA …MATICE SRPSKE 64

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime