Naslovna VESTI PSI STRAVIČNI I NEHUMANI PRIZORI: Aleksinački azil OVAKO “brine” o psima! (FOTO)

STRAVIČNI I NEHUMANI PRIZORI: Aleksinački azil OVAKO “brine” o psima! (FOTO)

0

Tokom jučerašnje večeri na Fejsbuk grupi osvanuo je UZNEMIRUJUĆI post, koji ne samo da je  šokirao sve, već je delovalo neverovatno da su to fotografije koje su zabeležene u nekom šinteraju! U pitanju je zapravo ALEKSINAČKI šinteraj!

Svi oni koji su ugledali ovu stravu i užas, malo je reći da su ostali bez teksta! Prema navodima, ovaj šinteraj već duže vreme bije loš glas, a sada konačno ima dokaza za to. Grupa Napuštene Životinje Aleksinac javno je objavila sve!

NEDUŽNI PAS NA METI LINČA: Čovek svakodnevno NASRĆE na nju!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

MAJKA HRABROST: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)

“Za sve vas koji navijate da šinteri skupe pse. Za vas što bacite Džeki da biste uzeli malo rasno. Za vas koji odbijate sterilizaciju i izbacite kuju da se koti po ulici, pa ona i štenci završe ovde. Za vas koji puštate pse da se “prošetaju” i rizikujete da ih nahvataju šinteri. Za vas što “lepo udomljavate” svoja legla i ne gledate šta je dalje sa tim štencima bilo.”Ovim rečima započeta je objava ljutog člana grupe! Oni se pitaju i šta je rešenje za ovu situaciju?

“Da li neko može da udomi sve pse koje građani proizvedu i izbace? Mislite da bi ovde neko udomio ovakvog psa? Ili pak da se poprave uslovi, pa kada broj pasa prevaziđe kapacitet azila (jer smanjena broja smeštenih nema na human način, odnosno udomljavanjem, a novih ima stalno), još jedan azil možda? Da se broj lepo uređenih azila povećava da bi primio sve pse koje građani nakote i liferuju? STERILIŠITE SVOJE LJUBIMCE!!!”

Ovakav prizor se zaista nikada ne zaboravlja! Moramo da podignemo svest o tome kako da postupamo sa ljubimcima, moramo da radimo na edukaciji svih, ali i da se potrudimo da se ovo NE PONAVLJA!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOSAM ZABLUDA O MAČKAMA
Sledeći tekstUDAREN AUTOM I OSTAVLJEN! Hitno potrebna POMOĆ – ostaće NEPOKRETAN!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime