Naslovna VESTI PSI APEL ZA POMOĆ: Povređenom psu treba hitna operacija butne kosti!

APEL ZA POMOĆ: Povređenom psu treba hitna operacija butne kosti!

0
apel za pomoc petface

Pronađen je pas sa povredom noge juče u beogradskom naselju Braće Jerković. Usled otežanog kretanja naši sugrađani koji su ga pronašli zabrinuli su se za ovog psa i odmah su mu pritrčali u pomoć. Ljudi koji su ga pronašli misle da je u pitanju bila saobraćajna nesreća i da je tako pas povredio nogu.

-Odveli smo ga kod veterinara koji besplatno pregleda životinje sa ulice i on je utvrdio da mu je slomljena butna kost i da mora hitno na operaciju, kaže Svetlana, koja je pronašla psa, za PetFace, navodeći da su se danas obratili Veterini Beograd i da su im oni odgovorili da nemaju ortopeda na raspolaganju i da zovu u sredu, a da Veterina Beograd za sada može da ga preuzme i dovede u svoj smeštaj.

Ulični psi trče ka povređenom psu koga je udario automobil da vide da li je on dobro!

Svetlana navodi da je veterinar spustio cenu operacije psa sa 200 na 150 evra, ali da oni nemaju para za operaciju. Takođe smatra da je period od šest dana ipak mnogo dugačak za tu povredu. Zato sada moli za POMOĆ OVOM PSU kojem treba HITNA operacije.

apel za pomoc petface

-Zadržali smo ga jednu noć, ali mi već imamo jednog psa sa ulice i ne možemo dva da hranimo, a nemamo ni para za operaciju, ističe Svetlana.

Iz Veterine Beograd su nam rekli da oni nastoje da pruže pomoć u što većem broju slučajeva, ali da prioritet imaju životno ugrožene životinje, nakon trovanja i teških saobraćajnih nesreća.

-Morate da znate da imamo samo jedno vozilo sa kojim pokrivamo sve opštine u Beogradu, navode iz Veterine Beograd za PetFace, ističući još jednom da su im prioritet životno ugrožene životinje i da stalno apeluju da im građani javljaju takve slučajeve.

VIDEO: Pas telom čuva drugara, kojeg je udario auto na prometnoj ulici!

Iz Veterine Beograd su nam ispričali identičnu priču kao i naša sugrađanka i napomenuli su da je potrebno imati srtpljenja dok ne dođe ekipa Veterine Beograd.

-Veterinarka iz Veterine Beograd je rekla da možemo doći da ga preuzmemo, pa ćemo ga operisata kada budemo mogli, kažu iz ove ustanove.

apel za pomoc petface

 

Oni su takođe apelovali još jednom da građani treba da budu stripljivi kada traže njihovu pomoć. Veterina Beograd radnim danima radi od 8 do 20 časova, a vikendom od 8 do 16.

Broj na koji možete da se javite ukoliko želite da donirate operaciju je: 061 6328404

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst1.300 evra nagrada za informaciju o VLASNIKU Bona, psa koji je ujedinio region!
Sledeći tekstZašto vaša mačka guta vunu i konce i preterano često LIŽE SVOJE KRZNO?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime