Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Sećate se Brunda, psa kog su BACILI SA TERASE? Pogledajte kako...

KRALJEVO: Sećate se Brunda, psa kog su BACILI SA TERASE? Pogledajte kako danas izgleda!

0
Bunda petface

25. maj prošle godine za psa Brunda bio je verovatno najtužniji u dotadašnjem životu. On je tada BAČEN sa terase u kraljevačkom naselju Beranovac. O tome smo pisali i mi u tekstu NEZAPAMĆENO NASILJE U KRALJEVU: Pas Brundo bačen sa trećeg sprata!

Bunda petface

PROČITAJTE I:

KRALJEVO: Mariju pretukao sugrađanin zbog psa!

Devojke, koje su videle psa, odmah po padu su kontaktirale Danijelu iz kraljevačkog udruženja “Spaske”, koja ga je zbrinula kod njihovog veterinara na dalje lečenje! Iako je nakon pada udario direktno u pločnik, nije imao unutrašnje povrede, ali je bio ugruvan, preplašen i zbunjen.

Bunda petface-Brundo je mešanac star oko osam godina, koji je mesecima bio u naselju Beranovac, u blizini Dečjeg sela. Nakon pada, pas je dobio potres mozga i polomio sve zube. Za divno čudo nije slomio kičmu. Svi se prave ludi i govore kako ništa nisu videli ni čuli, a nekima je ova tragedija bila smešna. Ljudi koji tu žive nisu hteli da sarađuju već su na svako pitanje policije odgovarali neslanom šalom. Od toga da je pas hteo da se sam ubije, pa do gluposti da se sam popeo, otvorio prozor, a drugi pas ga je gurnuo, rekla je tada Danijela.

Pozvali smo je danas, nakon tri godine, da vidimo kako maleni Brundo danas izgleda 😉

-Mnogo je lep i dobar. Potpuno je zdrav. Kastriran, vakcinisan, super sa drugim psima, evo sad ću i fotografiju da vam pošaljem, kaže nam Danijela.

Ono što svi žele da ovako tužnu prošlost Brundo ZABORAVI. Svi su saglasni da će u tome uspeti jedino ako pronađe pravi dom, sa ljudima koji ga vole, koji će ga voleti i negovati. Samo da više ne doživi nikakav oblik nasilja!

Bunda petface

-Brundo i dalje čeka i dalje se nada domu. Brundo je sve preživeo – bacanje sa trećeg sprata, dug oporavak, sve i sad opet veruje ljudima. On je duša od psa, dodala je Danijela!

Ukoliko neko želi ovog preslatkog čupavca, neka se javi Danijeli u INBOX! Podelite, jer možda baš vaši prijatelji tragaju za jednim ovakvim preslatkim kućnim ljubimcem!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMOŽE LI OKRUTNIJE: Mače je ostavljeno u kesi, u parku, sa prelomima! (VIDEO)
Sledeći tekstPrasica Dana dobila KOLICA i sada može neometano da se kreće! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime