Naslovna VESTI PSI KAKAV ČOVEK: Naš privrednik poklonio svoju kuću, od koje su napravili azil...

KAKAV ČOVEK: Naš privrednik poklonio svoju kuću, od koje su napravili azil za životinje!

5
azil za životinje petface

Jedan azil za životinje po mnogome se razlikuje od ostalihu  Srbiji. Nažalost, ne po broju stanovnika, jer ih i ovde ima na pretek. Naime, ovaj azil za životinje poseban je po tome što je pre samo nekoliko godina umesto njega bila kuća jednog našeg privrednika, koji dugi niz godina živi u Monaku!

On je, kao dugogodišnji i dokazani ljubitelj životinja, ustupio svoju kuću sa dvorištem Društvu za zaštitu životinja “Spaske” iz Kraljeva, koja je odmah pretvorena u azil. Već godinama unazad, u njemu se zbrinjavaju napuštene životinje iz Kraljeva i okoline, a pomenuti čovek im i dalje pomaže!

ŽENA HEROJ: Sofija prodaje kuću i imanje, kako bi spasila životinje o kojima brine!

– On je stvarno duša od čovek ai da nije njega bilo – mi ništa ne bismo uradili. Dao nam je svoju kuću gde smo smestili nezbrinute životinje, potvrdila je za naš portal Danijela iz Udruženja “Spaske”.

azil za životinje petface

Ona je dodala i da je ovaj fenomenalni čovek, u jednoj od poseta Srbiji, platio sve preglede Spasketu, psu po kome je Udruženje i dobilo ime.

-Već nekoliko godina unazad pruža neophodnu pomoć i negu napuštenim, bolesnim i zlostavljanim životinjama. U njegovoj humanoj misiji spaseni su životi velikog broja pasa, dodala je Danijela!

ZRENJANIN: Marija nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU, a jedini uslov je da VOLITE ŽIVOTINJE!

On nije pomogao samo kraljevačkim psima, već je obišao jedan prestonički azil, i odneo svoju donaciju u vidu neophodne hrane za pse, upoznao se sa stanjem na terenu i porazgovarao sa nadležnima o daljim aktovnostima.

PA DIVNI ČOVEČE, KAPA DOLE!

Foto: Pink.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRAVA ŽIVOTNA LJUBAV: Ovo nije još jedna od filmskih priča, ovo je priča života!
Sledeći tekstOpala mu je dlaka zbog infekcije, a ostavljen je na SUNCU i POTPUNO JE IZGOREO! (VIDEO)

5 KOMENTARA

  1. Spaske uz Jovicu Žnidarića i ostale je ponos po kome se Kraljevo prepoznaje u svetu ljubitelja i zaštitnika životinja. Da je više takvih svet bi bio bolji. Hvala čoveku koji ima tako veliko srce.

    • Pa on je verovatno mislio da ćeš ti svoju kuću da pokloniš nekoj porodici bez krova nad glavom. Šta tebe briga šta će on da uradi sa svojom kućom i svojim novcem?! Gledaj ti sebe i pomaži kome hoćeš a petpostavljam da nikad nisi zavuko ruku u dzep kad vidiš prosjaka a ovamo pametuješ.

  2. Super ??, jer da nije nas nebi bilo ni toliko bačenih bivsih kućnih ljubimaca na ulici.
    Po Balkanu se drže psi i mačke a retko ko ih vodi na kastraciju/sterilizaziju. A za rakiju i cigarete ima para
    Zar životinje nisu zaslužile da budu zbrinute?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime