Naslovna VESTI PSI ZRENJANIN: Marija nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU, a jedini uslov je da...

ZRENJANIN: Marija nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU, a jedini uslov je da VOLITE ŽIVOTINJE!

9
uslov petface

Ukoliko volite životinje, vlasnik ste kuce ili mace ili ste oduvek želeli da živite daleko od gradske vreve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica,..imamo DOBRU VEST ZA VAS! 😉

Naime, na grupi Mali Oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija, a koji je ovog jutra stigao i u našu redakciju. Ona nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU od 20 hiljada dinara ozbiljnoj porodici ili paru. Jedini uslov je da VOLITE ŽIVOTINJE!

NIJE ŠALA: Zorka BESPLATNO daje luksuznu kuću. USLOV: da volite životinje!

uslov petface
Taraš

– Potreban ozbiljan, odgovoran par (porodica) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plata je 20.000,00 dinara. Uslov je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima, napisala je Marija!

Nudi 1.200 evra i automobil onome kod koga je njena čivava Kleo!

Dakle, iako bi mogli pomislili da je šala – NIJE. Marija je jasno naglasila i dodala da NEĆE dati kuću i novac onome ko u ovom oglasu SAMO TO I VIDI!

uslov petface

– Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje plus plata. Znači, potreban je neko da odgovorno i sa ljubavlju brine o psima, dodala je!

U pitanju je selo Taraš, na oko 20 kilometara od Zrenjanina, pa ukoliko ste vi IDEALNI KANDIDAT javite se Mariji, a onda nam pošaljite i fotografiju iz sovje nove male oaze!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNESHVATLJIVO: Sara (37) izjavila da “nije primetila” da joj pas umire od gladi!
Sledeći tekstHUMANO: Spasavanje mlade ptice sa krova Opštine Stari grad!

9 KOMENTARA

  1. I ja mogu da pitam sta ako imate dete/decu, za njih isto treba hrana, i oni idu kod doktora, treba odeca i jos puno njima treba… e bas takvi netrabaju da imaju decu a ni zivotnije… gadim se bas na takvim izajava!! E takvi kako tako razmisljaju ti karakteri kvare ovaj svet…

    • Iz koje si šume pobegla ženo! Kakve veze imaju deca.? I ti spadaš u one koji zlostavljaju životinje!? Ima gladne dece, ali još više nezaštićenih,gladnih i zlostavljanih životinja! Prema tome…dabome!

  2. Vrlo zainteresovana . Zivim u borci.. imnogo volim zivotinje i sama ih imam u stanu kod sina…..to bi bio raj za dusu….Vesna.1958 godiste…pozzzzVeliki

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime