Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: monstruozni komšija bacio psa sa vrha zgrade! (VIDEO)

NOVI SAD: monstruozni komšija bacio psa sa vrha zgrade! (VIDEO)

3
bacen pas

Novi Sad je pre nekoliko dana potresao neverovatno jeziv slučaj. Redakciji Petface-a javila se vlasnica psa, Ružica Knežević i podelila priču o nezapamćenom zločinu koji se desio njenoj porodici. Naime, on i njen nevenčani suprug su bili vlasnici malog mešanca maltezera, starog samo šest meseci, po imenu Aki koji je uživao u ovoj porodici. Za vikend su se spremali u svoju standandardnu šetnju po keju i u tom momentu, dok je čekao svoje vlasnike, mali Aki je izašao isped ulaznih vrata.

Prema rečima Akijevih vlasnika za samo nekoliko minuta, neko od komšija uzeo je psa, odvezao se na poslednji sprat, izašao na vrh zgrade i bacio psa sa četvrtog sprata. Nesrećni pas je pao u baštu zgrade i nažalost na mestu preminuo. Kako nam je vlasnica rekla, pas nije mogao sam da skoči sa vrha zgrade iz prostog razloga što je pao punih četiri metara od izivce zgrade. Iz toga, vlasnici zaključuju, da je pas bačen. Aki je bio privržen porodici, nikada nije bežao iz stana niti bio izgubljen.

bacen pas

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA: Dečak iz Zaječara pod kišobran SAKRIO PSA OD KIŠE! (VIDEO)

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

S obzirom da se radi o neverovatnoj okrutnosti prema životinjama, ceo slučaj prijavljen je policiji. Međutim, odgovora od nije bilo. Prema Ružicinim rečima, policija čak nije izašla ni na uviđaj. Ovakav slučaj, naravno potresao je ne samo Akijevu porodicu, već i sve njihove bližnje. Da zlo bude gore, ovi Novosađani hrane i jednog šnaucera ispred te iste zgrade, oko koje je pre nekoliko dana postavljen mišomor. Ružica i njen suprug sumnjaju da je u pitanju ista osoba i plaše se za život uličnog psa, jer ne mogu noću da ga zaštite.

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

Upravo iz tog razloga, poslali su apel putem društvenih mreža da se pas koji živi ispred zgrade udomi i bar na taj način sačuva. Pored ovog psa, Ružica i njen suprug imaju i još jednog usvojenog ljubimca, za čiji život se takođe izuzetno boje upravo zbog događaja koji su se desili. Ovog psa drže isključivo na povodcu i ne dozvoljavaju mu da se šeta po bašti zgrade. Nadamo se da će nadležni odreagovati a da će počinioca stići zaslužena kazna. Vas, čitaoce, molimo da proširite priču, kako bi bar na taj način pomogli Akijevim vlasnicima da pronađu počinioca.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net, Foto: privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKOKER MAKS NAUČIO VLASNIKE DA GA GRLE! Učiniće SVE da dobije ZAGRLJAJ.
Sledeći tekstŽIVE ZAJEDNO, A SEBIČNE – SVAĐALE se i TUKLE zbog KREVETA! (Video)

3 KOMENTARA

  1. Neverovatno je da izostaje odgovarajuća reakcija nadleznih na nešto što predstavlja izvršenje krivičnog dela ovo tim više jer je došlo do uznemirenja šire zajednice zbog jednog čina vandalizma i ponašanja neprimerenog ljudima zdravog razuma. Očekujem i tražim od nadležnih da počinilac bude pronađen radi utvrđenja dela i primerenog kažnjavanja zarad iskorenjavanja takvih pojava iz našeg okruženja i zaštite nedužnih.

  2. Ljudi su postali tempirane bombe i teski krvnici. Drustvo izopaceno u bolesnoj drzavi..ovog bolesnika ako ikad uhapase , zavrsice u mentalnoj ustanovi , nista vise od toga..jer za ovakvo zlo moras biti ekstremno bolestan. Pozelela bi mu istu sudbini.

  3. To je užasan zločin i treba monstruma najstrožije kazniti.Takva osoba će sutra ubiti neko dete bez razmišljanja.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime