Naslovna VESTI PSI Žena je bacila svog psa u kontejner, a nakon 3 dana su...

Žena je bacila svog psa u kontejner, a nakon 3 dana su je naterali da ZAŽALI!

0
bacila petface

Kada je jedna žena bacila svog psa u kontejner, nije ni slutila da će se njen oholi čin OVAKO ZAVRŠITI. No,..krenimo iz početka..

Vlasnica psa, po imenu Šapica, prvo je izgadnjivala svog kućnog ljubimca i do juče najboljeg prijatelja, a onda ga je BACILA U KONTEJNER!

ŽIVOTNA POBEDA: Maca iz kante za smeće postaje nacionalni šampion Hrvatske!

Želela je da se preseli u Teksas kod svog dečka i htela je da se otarasi nesrećnog psa. Šapica je provela 3 dana u kontejneru, dok je smećari nisu našli i odveli na kliniku za životinje.

bacila petface

Oni su bili zatečeni onim što se psu desilo. U klinici za životinje, Šapica se brzo oporavila, a naročito je prirasla za srce Megan, koja se o njoj brinula danonoćno.

bacila petface

Slučaj su prijavili policiji, koja je lako pronašla vlasnicu psa, zahvaljujući čipu koji je pas imao. Ona je uhapšena, naplaćena joj je kazna od 600 dolara i upućena je u ustanovu za mentalno zdravlje. Naravno, Šapica joj nikad neće biti vraćena.

VIDEO: Malisa pronašla psića bačenog na putu i vezanog u kesi za smeće!

Udomila ju je Megan Fric, koja se o njoj i brinula na klinici za životinje. Ona planira da je obuči da bude terapijski pas, pošto obožava ljude, uprkos onome što joj se desilo.

Pogledajte fantastičan video o ovoj lepotici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.